Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona takim objawem

DZIWNA RZECZ po porodzie

Polecane posty

Skoro nie wiesz to tym bardziej trzeba isc do ginekologa! Nikt nie jest wszechwiedzacy. Tak ciezko isc i sprawdzic, zeby lekarz zbadal?????????????????????? Mi tez zaczynaja rece opadac... Za chwile napiszesz ze tak naprawde to wszystko jest ok.

Gość flower mother
lepiej idź do lekarza jak najwcześniej każdy ma inny organizm i inaczej reaguje na poród, połóg itd, stąd tak różne opinie a co do porad medycznych online to przydałby się

Flower a mi się wydaje, że nie przydałby się bo narobiły by dużo złego. Bo ludzie po konsultacji nie szli by do lekarza bo po co. Skoro sama jesteś służbą zdrowia, to nie tylko subiektywne odczucia pacjenta dają obraz problemu, ale również pewne objawy zewnętrzne i inne.

flower mother tak sobie tylko pisze ze jest polozna. He he... Moze chcialaby byc... :)

Gość flower mother
ja nie jestem położną tylko pielęgniarką !!!!!!a poradnie online mogłyby być źródłem informacji co do schorzenia postępowania ogólnego i przede wszystkim pielęgnacji a nie diagnostyki . Same wiecie że w czasie wizyty u jakiegoś specjalisty spotykacie sie z mnóstwem nowych informacji często zapomina sie zapytać o pewne rzeczy a żeby potem uzyskać informacje trzeba jeszcze raz przebyć jakże miłą i sympatyczną drogę--kolejka ,limity ,rejestracja, późne terminy..... a ty zostajesz sama z swoim problemem który np. moze dotyczyć pielęgnacji krocza po porodzie