Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yitu7

w sobote slub, a moja twarz jest tragiczna

Polecane posty

Gość yitu7

mam lepsze i gorsze okresy i pech chcial ze akurat teraz mam jakies gorsze dni, wysypalo mnie, jeszcze w zlosci na to wszystko wycisnelam trzy i teraz mam czerwone placki, jestem wsciekla i zalamana :( a za tydzien slub :(:(

Gość Zuźka..._.....
Moge Ci polecic dobry ale troche niestety drogi krem dr brandta na noc Poreless, Pore Effect to krem oczyszczajacy mi uratował zycie bo tez przed slubem wyskoczylo mi pare pryszczy wiadomo stres i zawsze tak jest ze jak ci zalezy na ładnej cerze w danym dniu to oczywiscie wyskoczy ci cos akurat wtedy norma. Ale moge ci poleciec ten krem działa cuda!!!!!!!!!!

Gość carmenn
ja moge polecic cos duuuzo tanszego a skutecznego. ale musialabym to zalatwic w punkcie gdzie produkty avonu odbierasz bezposrednio aby zdazyc. pianka do twarzy z zielonej serii. ona przeusza skore wiec wszystkie takie tam parchy schodza blyskawicznie po 3 dniach. potem juz tlyko delikatnie nawilzasz twarz i jest git.

Gość ta zielona seria
zniszczylam mi twarz. mialam po niej syfow, ze hejjj w sierpniu wychodzilam za maz i rowniez zmagalam sie z syfami. od maja! na plecach i nawet brzuchu mi wyskakiwaly. bylam zalamana. pisalam nawet na kafeterii o tym problemie. i tu dziewczyny polecily mi brevoxyl. jest to krem, dosc wysusza wiec stosuj miejscowo, ale jest super. do kupienia w aptece- do slubu poszlam z buzia jak niemowle. polecam! nie stosuj zadnych avonow ani innych kremow, bo popsujesz buzie. ja sie tak ratowalam od maja. 2 tyg przed slubem dostalam brevoxyl i buzia wyleczona!

Gość Zuźka..._.....
Mi seria dr brandta uratowala twarz stosuje ja do dnia dzisiejszego i nie mam ani jednego pryszcza aniestety w zwiazku z tym ze mam pcos cierpie na tradzik hormonalny gdzie przed okresem mam moze nie duzy wysyp ale za to pryszcze sa wieksze i trudno je ukryc natomiast ta seria a szczegolnie ten krem sa rewelacyjne w tej chwili od czerwca wyskoczyly mi doslownie 2 pryszcze i to sa duzo mniejsze. Jedynym minusem jest cena wysoka cena no i to ze trzeba ich zuzyc w przeciagu 6-7 miesiecy otwarte opakowanie bo to sa kosmetyki naturalne bez konserwantow ale kosmetyk jest bardzo wydajny. Mozesz isc poprosic w sephorze o probke dadza ci bez problemu z tego co pamietam mi jak babka ja dala to starczylo na prawie tydzien uzywania na noc wiec moze ci to wystarczy.

Gość MOGEpolecic
Brevoxyl na noc a na dzień Acnefan asa, żadne ścierwa z Avon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość antypopielnica
a bierzesz tabsy anty?? po nich nie powinnaś mieć problemów z cerą

Gość a nie mówiłam...
ja nie radziłabym kosmetyków, tylko coś z apteki, a najlepiej idź do dermatologa przez kilka dni też można poprawić trochę cerę

Gość Zuźka..._.....
antypopielnica -------- jezeli to bylo do mnie pytanie to niestety nie moge brac juz tabletek anty bo mam zakrzepice żył dolnych co z reszta było wywolane tabletakmi anty wiec one odpadają. a co do Brevoxylu to owszem to jest dobry specyfik ale wezcie pod uwage to ze niesety moze bardzo wysuszyc skore ze zacznie sie luszczyc a na takiej skorze makijaz slubny bedzie wygladl strasznie!!!!!!!!!!

BIEGEIM DO DERMATOLOGA DOBREGO PRYWATNEGO!!!!!!!!!!!!!! Pomoże na 100%. Może nie bedzie cudu, ale duzo lepiej