Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kissssss

rozstałam sie z miłością mojego życia , wpadłam w rozpacz

Polecane posty

Rzucam wszytsko i wyjade stad :( czuje sie jakby ktos umarł :( serce mi pęka oczy puchną od płaczu nie chce mi się żyć :(((((( to moja życiowa tragedia .

Nie mam ochoty...juz mam psakudne wory pod oczami :(:(:(:( nie wiecie najwyraźniej co to znaczy stracic miłość swojego życia....chociaż wszyscy mi dookola mowią ze my i tak będziemy razem to ja w to nie wierze :(:(:(

Ale my już zaaręczyny planowaliśmy i miałam z nim spedzic reszte swego zycia i co ????????:( wszystko przepadło :((((( łatwo było mi go nazywac smieciem na innym topicu ale teraz wiem ze te śmieć to była osoba najbardziej mi potrzebna :(

Przestał Cie po prostu kochać,serce nie sługa,przeżyjesz.Trochę poboli ale dasz radę.

To kocha i nie jest z Tobą?hehe Oni zawsze tak kłamią.''kocham ale nie jestem Ciebie wart'' to takie proste ludziki głowa do góry🌼

Ja z nim zerwałam !!!! Ja !!!!! Bo sie zmienił !!!!!! ale on dzwoni i pisze ze kocha ze zawsze bedzie ze ma problemy i to przez to sie zmienil :( a ja nerwowo nie wytrzymuje poprostu :(((((

No to jak zerwałaś kochasz Go On Ciebie to alboe jesteś nienormalna albo niedojrzała. Też tak zrobiłam wyłam pół roku ale nie wróciłam do Niego.Za dużo Nas dzieliło,nic nie łączyło. Oczywiście wiem ze już nikogo takiego nie spotkam. Przemyśl to wszystko,bo nie można balansować na krawędzi.Odchodzić wracać.Podejmij decyżję i jej sie trzymaj:)