Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinkaaaaaa

Prezent dla faceta, czy dobry?

Polecane posty

Gość ewelinkaaaaaa

moze to glupie ale na jego urodziny chcialam sobie kupic sexy bielizne i zaaranzowac mily wieczor... tylko nie wiem czy to bedzie prezent dla mnie czy dla niego:P

Gość to ma byc prezent na urodziny
a czyje? jego czy Twoje? bo jesli myslisz o jego urodzinach to sorry, ale pomysl poroniony! taki 'prezent' jest ok na kolacje niespodzianke a nie jako prezent uroedzinowy. kup mu lepiej perfumy :/

Gość trusski
perfumy sa okropnym prezentem...... moze kup bielizne a jemu jakis fajny gadzet. zaaranzuj mily wieczor a po wszystkim daj mu prezent :D

Gość ewelinkaaaaaaa
to są jego urodziny:) ale chodzi o to ze mam malo kasy a bielizne wiem ze kupie fajna za 30 zl:P i tak zaraz ja ze mnie zdejmie:P poza tym mam zamiar zrobic kolacje... moge kupic mu jakis zestaw upominkowy i tyle... za 30zl nic lepszego nie wymysle...

Gość a ty imperia tez jestes
dobra :o

Gość ewelinkaaaaaaa
ja mysle,ze moj facet bedzie bardzo zadowolony:) jeszcze jak mu zrobie dlugi masaz... i przygotuje pyszna kolacje... takie gesty chyba sie licza? lepiej zebym mu kupila zel pod prysznic plus balsam?:P tylko na taki prezent w chwili obecnej mnie stac...

Gość ewelinkaaaaaaa
dla mnie taka jest super, nie potrzebuje drozszej... wystarczy mi zwykla koronkowa z targu... i tak pokaze mu sie w niej ze 2 razy po co mi drozsza? zreszta faceci i tak sie nie znają:D aby dobrze w niej wygladac:P

Gość trusski
bielizne na targu kupowalam jak mialam 14 lat......

Gość ehhhh te kobiety
trusski----a kogo to obchodzi?:O jak nie masz kasy to kup z targu ,facet i tak nie pozna

Gość ewelinkaaaa
ehhhh te kobiety -- dokladnie:) niektore kobiety sa strasznie zawistne... fajnie,ze masz duzo kasy, ja nie mam, zreszta wole za takie wieksze pieniadze kupic sobie książke a nie majtki:P pozdrawiam:) zrobie tak jak mowilam, pozdrawiam:)

Gość a teraz ja****
Mój pomysł: Ubierz się w króka spódniczkę, pończoszki, szpilki ale nie zakładaj bielizny pod spód. Przygotuj kolacje przy nim, schyl się po coś tak aby widział ze nic nie masz pod spodem. A potem zjedzcie kolacje ale nie pozwol sie rozebrac od razyu. Podrocz sie troche. Zobaczysz jak sie nakreci. A co do prezentu. Kup mu jakiś gadżet co kolwiek do 30zł. Weż pudełko po butach i ładnie oklej papierem ozdobnym, do srodka włoz prezent, przysyp trocinami dla chomika,a na samej górze połóz mały młotek( ja kupiłam w sklpei wszystko po 2.50) z przyczepią wstążką z napisem "prezent wybij sobie głowy". Oczywiscie pudełko ładnie przewiąż kokardą, jakby tak bóg wie co było. Liczy sie zaskoczenie. Ja taki przenzt dałam facetowi rok temu. efekt zadziwiajacy. kochalismy sie cąłą noc, dostał wtedy pierwszego lodzika ode mnie wiec był w niebo wziety. Poza tym młoteczek do dnia dzisiejszego stoi na honorowym miejscu, pudełko zresztą też. Dodam też, że oboje mamy ok 25 lat i zarabiamy powyzej sredniej krajowej:)

Gość ja bym sie wstydziła pokazac
w tandecie z targu za 3 dychy...