Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bochenka 28

Gdzie kupowałyscie wyprawkę dla maluszka na allegro czy w sklepie?

Polecane posty

Gość Bochenka 28

Pytanie jak w temaice. zastanawiam się czy na allegro jest taniej niż w sklepach. Dopiero będę kupowała wyprawkę i tak się zastanawiam, bo w sklepach jeszcze cen nie oglądałam.

Ja kupuje w sklepie, bo lubię wszystko dokładnie obejrzeć i dotknąć- poza tym to właśnie największa frajda dla mnie:)

i tak i tak, na allegro kupiłam wózek, kojec i łóżeczko z całym wyposażeniem. ciuszki i inne rzeczy kupowałam w sklepach, nie bylo różnicy w cenie, a dochodziły jeszcze koszty przesyłki. Na wózku kupionym na allegro zaoszczędziłam 300 zł, na kojcu ok. 100, a na łóżeczko z pełnym wyposażeniem [pościel, baldachim, materac] ok. 150.

Oczywiście wózek, kojec i łóżeczko najpierw oglądałam w sklepie, a potem zamówiłam na allegro. A skoro na allegro taniej to po co przepłacać.

Gość w sklepie kupiłam

Na Allegro kupiłam NOWY wózek z kompletem ( fotelik, nosidełko i przewijak), tańszy niż w sklepie ponad 300 zł. Nowe łóżeczko z całą wyprawką ( pościel, prześcieradełko, kołderka, podusia, ochraniacz, materacyk, baldachim) także taniej niż w sklepie. Takie samo kosztowało dokładnie 230 zł. drożej w sklepie. Kombinezonik, koszulki dla maluszka i pieluszki tetrowe oraz dwa komplety ubranek. W sklepie zas wszystkie kosmetyki, pampersy, całą masę ubranek. Ubranka wolę kupić w sklepie niż na allegro.

na allegro kupiłam wózek i fotelik do samochodu :) w sklepie kupiłam lóżeczko, ubranka i akcesoria typu smoczki, butelki, pieluszki. :) pozdrawiam.

Gość Karolina M.
ZDecydowanie w sklepie. I zaczelam ja kompletowac na 4 miechy przed urodzinami malucha, kupowalam po trochu, co mi sie akurat podobalo w danym sklepie i tak udalo mi sie stworzyc fajny zestaw. To wielka frajda, jak juz ktoras tu napisala...

zostało mi jeszcze troszkę bo rodzę pod koniec lutego ale zaczęłam niedawno kupować ubranka w sklepie i myślę, że tak będzie do końca. Jedyne co kupię przez net to może wózek.