Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyskownica

czy jest ktoś na forum kto w ogóle nie chce mieć dzieci?

Polecane posty

Gość pyskownica

bo 1) boi się porodu 2) nie lubi dzieci 3 nie ma instynktu 4) nie widzi siebie w roli matki itd zauważyłam, że jest teraz 'moda' na dziecko wśród młodych mężatek...to jakieś dziwne ja nigdy nie zdecydowałabym się na dziecko tylko dlatego że jest jakaś dziwna moda na wyglądanie ładnie z dzieckiem a w tych wszystkich punktach się trochę odnajduję......:(

Gość pyskownica
tak samo na przykład boję sie że urodziło by sie niedorozwinięte umysłowo lub fizycznie, a ja nie mam na tyle w sobie siły żeby się nim opiekować i jeszcze go kochać....nie dałabym rady

Gość dsfdsfs
Ja nie chce dzieci bo niedlugo sie zamierzam powiesic -serio

Gość pyskownica
ewentualnie mogłabym je mieć gdyby przynosił je bocian, nie byłoby porodów, tycia, dochodzenia do siebie, połogu, ooogromnej pochwy i takie tam....i te dzieci były by ładne, zdrowe i grzeczne i jeszcze nie ograniczały człowieka za dużo, a sex tylko dla przyjemności i budowania więzi - ooo to wtedy już prędzej

Gość antypopielnica
ja też nie przepadam:( i daleko mi to matkowania

Gość dziekuje ja nie
porod to pestka, pare czy parenascie godzin bolu i po wszystkim. najgorsze jest to, ze dziecko jest na zawsze. to nie pies, ktory pozyje sobie z 15 lat a potem, kiedy choruje mozna go uspic. jak dla mnie dzieci to za duzo obowiazkow i poswiecen, wole kochac siebie.

Gość Astree
Kolejna jednostka aspoleczna ;) sie zglasza - ja tez nie chce :D