Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdddshgdfhgfhfshgfd

MAM DZIS ZAJE****EGO DOŁA I NIC NIE JEST W STANIE MNIE Z NIEGO WYCIAGNAC..

Polecane posty

NIE moge w lustro patrzec, w ogole nie chce mi sie byc ze soba, nie chce byc soba, nie jestem sobą. :| W ogole nic w zyciu nie jest tak jakbym chciala, nic nie mam nie mam po co zyc. i w ogole. cholera wychodze na niwdzeiczna pizde ale dobra! Mam zajebistego doła, nigzie nie pasuje, nigdzie mnie nie chce, nie wiem kim bede w przyszłosci, ogólnie DUPA.

Gość pokaż się jej z inna laską
wszyscy mamy listopadowego doła, trzeba przetrwać tą zimę

Gość poczytaj topik o kupie
pomoże. łeb do góry zaraz wiosna. nie martw sie.

Gość ania17**************
kochaniutka...wez sie nie zalamuj...nie tylko ty dzisiejszego dnia jestes taka smutna...ja rowniez w lustro nie moge patrzec:(znowu pryszczole opanowaly moja twarz....ale powiem Ci cos...co nie niedawno uswiadomil mi moj kochany kuzyn... powiedzial tak "zawsze wszystko dzieje sie po cos" i "badz soba,bo kazdy czlowiek jest wyjatkowy i tlumacz sobie ze jestes tutaj na ziemi nie bez powodu..nie bez powodu przezywasz to co przezywasz i i nie bez powdu jestes w takich klopotach jakich jestes...wszystko dzieje sie po cos pameitaj"zrozumilam ze niewarto sie zalamywac zwlaszcza swoim wygladem i nie wolno za wszelka cene doruwnywac "gwiazdką"...gwiazdy to gwiazdy...inne piekne laski to inee piekne laski...ale ty mysl tylko i wylacznie o sobie...nie porownuj sie do innych ludzi...do tego ile oni osiagneli...ze sa piekni ...zdrowi...bogaci i zakochani...walic to!!!!ja zrozumialam ze to ze jestem tu na ziemi ma jakis sens...a moze kiedys w przyszlosci spotka to wlasnie "MNIE" cos pieknego...nie oczekiwanego!!!!kazdy czlowiek powinnien myslec ze jego zycie ma jednak sens i nie wolno sie zalamywac!!!!tylko trzeba sie starac!!!!wziasc za siebie!!!a wszytsko sie uda!pozdrwaim...mam nadzieje ze jakos pomoglam:*

Gość stara ale jara....
kurde Ania 17 Ty to masz dziewczyno gadane... powiem Ci, że i mnie podniosłaś trochę na duchu....dzięki.. mądra z Ciebie dziewucha :-)

cholera..:> Dzieki:* zreszta jak tu sie nie smucic jak chłopak który ci sie zajebiscie podoba nie zwraca na mnie uwagi? smutno mi i tyle...

Gość dfdfdsf
mi tez sie zajebiscie podoba taki jeden i tez nie zwraca na mnie uwagi bo jestem brzydka :(

Gość Ciapa la galeina
zajacze chciol sie nauczyc furgac i tak sie wymyslol ze go bocian nauczy jak pomyslol tal zrobiol yno bocian mu godo ze muszom wlyz na dach tego wiezowca i poszli.Teroz mu godo tak mosz wielkie uszy to je rozloz,skocz i machej nimi az wylondujesz.Zajonczek skoczol rozlozyl uchole i macho,ale uszy mu sie klaply i zajonczek tak jebnol ze mu sie ryj wykrziwiol na betonie pod blokiym.Bocian sfurgnol na dol paczy na zajonczka i mu godo-zajonczku ty sie smiejesz ale wiysz jak ty zes pierdolnol

I ja się dołączam. Hmm... moze to taki dzień dzisiaj. Siedzę cały dzień i płaczę. Nie wiem nawet dokladnie dlaczego... placze przez wszystko i przez nic... nie mogę się zmobilizowac dzisiaj do jakiegokolwiek działania... nienawidzę tego uczucia... nienawidze sie tak rozklejac, ale czasami nie jestem w stanie tego opanowac...

Gość chuda szkapa
a ja kurde miałam sie dzis uczyc i nici :o

Gość jak wszędzie ludzie sa
a ja dola nie mam bo wzięłam aromatyczna kapiel;)

Chuda Szkapa i ja się maiłąm uczyć ... i to jeszcze do obrony, ale nie mogę... za nic...z 5 razy siadalam do nauki i nic...booze