Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola23*

spotkanie z osoba poznanana czacie- mam mieszane uczucia-jak dobrze sie bawic

Polecane posty

Gość jola23*

rozmawiam z tym chłopakiem już bardzo długo może nawet ponad i rok i w końcu zdecydowaliśmy się na spotkanie ale ja jakoś nie jestem do końca przekonana nie chce już nic odwoływać ale chciałabym się dobrze bawić i nie czuć się źle proszę poradźcie mi jak dobrze się bawić przyznam się ze jestem osoba dość nieśmiałą

Gość upupupupupuup

Gość super dziecwzczyna
niewadomo kto jest po drugiej stronie komputera uwazaj

Gość jola23*
wiem wiem i dlatego spotykamy się w dość ruchliwym miejscu w centrum ale mamy iść do kina jednak wydaje mi się ze tam nic mi nie grozi

Gość do kina to durny pomysł
a zresztą pewnie to będzie 1 i ostatnie spotkanie no i kontakt na gg też zniknie :classic_cool:

Gość sophi666
spotkałam się tak kiedyś z chłopakiem, jakieś 6 lat temu, byłam z nim przez 2 lata i mimo,że to nie było to coś to cały czas mamy ze sobą całkiem niezły kontakt, widzimy się, dzwonimy, piszemy, mm naprawdę dobrego kumpla:)

Gość mrs x
nie boj sie i nie rezugnuj tylko idz, nie masz nic do straacenia, jak Ci facet na zywo nie przypasuje to juz sie do niego nie odezwiesz i bedzie po klopocie. ja poznalam swojego obecnego chlopaka na gg 2 lata temu ;) i przed spotkaniem tez mialam stracha ale niepotrzebnie :)

Gość jola23*
hej i jestem po spotkaniu do kina nie poszliśmy za to zwiedzałam galerie spotkanie totalna klapa wynudziłam się niemiłosiernie lepiej jakbym w domu została przynajmniej bym nie zmarzła na gg miło się gada od czasu do czasu ale w realu zupełnie nie wyszło odniosłam wrażenie ze te chłopak zachowywał się tak jakby się we mnie już zakochał próbował łapać mnie za rękę i przytulać co chwile pytał mi się jak się bawię i planował kolejne spotkanie a ja tylko się uśmiechałam

Gość jola23*
fajnie dziewczyny ze wam się udało ale ja chyba mam pecha do facetów i do chodzę do wniosku ze już chyba zawsze będę sama

Gość mamuśka 33
no ale nie spodobał ci sie on,nie w twom typie?

Gość jola23*
tak chłopak nie spodobał mi się i nie był w moim typie tylko to miało być spotkanie osób "znajomych" i chodziło o poznanie się w realu a tu widać że chłopak nie umie rozróżniać znajomości internetowych od realnych bo ja nie wyobrażam sobie możliwości zakochania się w osobie wirtualnej w jakiś sposób ogólnie rozmawiając na gg zauważyłam że wiele rzeczy nas różni mamy zupełnie inne charaktery i co innego lubimy i chodziło o poznanie w realu tej drugiej osoby ale podczas tego spotkania zauważyłam ze mamy ze sobą nic wspólnego na gg możemy gadać ale w realu nic się nie wydarzy no i do tego było nudno chodzenie po sklepach

Gość mamuśka 33
znam tem ból,kiedyś gdy internet nie był tak rozpowszechniony można było poznać kogoś przez rubrykę Poznajmy się w gazecie,no więc miałam kilka takich randek w ciemno i przyznam się że zawsze byłam zwiedziona.Zdarzyło mi się nawet że wstydziłam się iść ulicą z facetem,był po prostu niechlujnie ubrany.Jednak po wielu próbach trafiłam na swego i dzis jesteśmy małżeństwem.

Gość mamuśka 33
miało być zawiedziona