Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fianchmaihmsxrhogi

jaki to aktor????????????????????????????????????????????????? szybko pomocy

Polecane posty

Gość fianchmaihmsxrhogi

http://images.google.com/imgres?imgurl=http://img1.liveinternet.ru/images/attach/b/3/16/31/16031603_199.gif&imgrefurl=http://www.liveinternet.ru/users/kadet_93/post64995412&usg=__rha1EhNDbIPa-NQKsdxha6TQz3E=&h=406&w=290&sz=77&hl=en&start=46&um=1&tbnid=9wvwAWS8qCHKlM:&tbnh=124&tbnw=89&prev=/images%3Fq%3D%25D0%2591%25D0%25BE%25D0%25B4%25D1%2580%25D0%25BE%25D0%25B2,%2B%25D0%25A1%25D0%25B5%25D1%2580%25D0%25B3%25D0%25B5%25D0%25B9%2B%25D0%25A1%25D0%25B5%25D1%2580%25D0%25B3%25D0%25B5%25D0%25B5%25D0%25B2%25D0%25B8%25D1%2587%26start%3D36%26ndsp%3D18%26um%3D1%26hl%3Den%26rlz%3D1B3GGGL_enPL278PL279%26sa%3DN tu jest taki aktor - rosyjski on jest podobny do takiego chyba amerykanskiego akrota, starszego troche, ok 40 lat moze miec ----------------- ale nie pamietam jak sie nazywa!!!!!!!!!!! nie wiem gdzie gral, ma podobne oczy , i wiecej wlosow, takich ciemno szarych, siwych moze juz

Gość dżony dep

Gość fianchmaihmsxrhogi
nie nie taki mniej znany starszy

Gość fianchmaihmsxrhogi
do josha hartnetta tez podobny

Gość Ale ja chcę inaczej.
Niech przeczyta Ci ktoś, kto zna cyrylicę..

Gość fianchmaihmsxrhogi
e, nie musiceie czytac :D chodz o podobienstwo tylko

Gość poiuio
to jest Siergiej Siergiejewicz Bodrow

Gość mnie się nie pytaj
Sergiusz Bodrov, wykonawca glłównej roli w ilmie \"Brat\" i \"Brat-2\" ŚP

Gość mnie się nie pytaj
a podobny trochę do Redforda? :)

Acha:D Myślałam, że zastanawiasz się jak ten rosyjski aktor nazywa się. Dla mnie ma coś z Polańskiego:D

Nie, jednak nie z Polańskiego. Po kolejnym rzucie oka widzę w nim Giertycha:D

Gość a może nawet brata Pita
:D

Gość fianchmaihmsxrhogi
:D heheheheh nie no ;D dobre to bylo.. jest taki inny aktor podobny do tego - ale gra w aerykanskich filmach..

Gość fianchmaihmsxrhogi
chodzi mi o tego podobnego do Siergieja aktora - tamten jest starszy i baaardzo podobny, oczy i brwi ma podobne.. yy troche gestsze wlosy chyba taka "szope"

Gość fianchmaihmsxrhogi
taki "mroczny" trochye mi sie wydawal - tamten ktorego szukam yyyyyyy gral chyba w jakichs ambitniejszych filmach yyy ale za nic nie moge sobie przypomniec gdzie..

Gość fianchmaihmsxrhogi
szczegolnie na tym zdjeciu 3, 4 5 od dolu

Słuchaj, a to był na pewno amerykański aktor? Bardzo przypomina mi takiego dobrego aktora,zaraz poszukam nazwiska

Gość fianchmaihmsxrhogi
i ten ktorego szukam jest tez podobny do adriena grenira http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://img2.timeinc.net/people/i/2007/startracks/070917/adrien_grenier.jpg&imgrefurl=http://www.people.com/people/gallery/0,,20054242_6,00.html&usg=__p6i8NkPyB9Y33DE1Pf4Cm65aamM=&h=400&w=400&sz=70&hl=pl&start=6&um=1&tbnid=uVWa_sou_R4VmM:&tbnh=124&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dadrien%2Bgrenier%26um%3D1%26hl%3Dpl%26rlz%3D1T4SKPB_enIE256IE256%26sa%3DN

fianchmaihmsxrhogi- czyli to nie jest ten aktor, do którego link podałam powyżej?

Gość fianchmaihmsxrhogi
Ale ja chcę inaczej >>>>>>>>>>>> :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 TAK!!!!!!!!!!!!!!! TO o niego mi chodzilo.. a widzisz mi sie wydawalo ze amerykanski ;) dzieki :*********************************************

Nie ma sprawy!!! Naprawdę się cieszę, że udało mi się pomóc No i oczywiście ja też go bardzo lubię ;D Pozdrawiam serdecznie!

Gość fianchmaihmsxrhogi
ALE JA CHCE INACZEJ to wlasnie ON :D Dzieki :******************* no uratowalams mi dzisiejszy dzien, bo spedzila bym go tutaj caly zeby sie w koncu dowiedziec .. :D

A dlaczego jeśli można wiedzieć? Tak Ci się spodobał czy co? Np. film 21 gram jest bardzo dobry (z jego udziałem) Straaasznie on przystojny ;D

Gość fianchmaihmsxrhogi
:) tak fajny gosc, tak samo jak Siergiej i Adrien i Josh HArtnett.. :) wszyscy maja to cos :) poprostu musialam wiedzec tak mis ie ubzduralo ze ktorys z aktorow jest podobny do tego rosyjskiego aktora :) i nie daalo mi to spokoju :D wiedzialam ze na kafeteriuszy moge liczyc :D a widzisz 21 gram!!! wlansi enie pamietalam gdzie on gral ( a 21 ogladalam ) Jescze raz wielkie dzieki :D Pozdrawiam !!