Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

validos27

jak wygląda badanie na komisji lekarskiej w ciąży -ZUS

Polecane posty

dziewczynki mam pytanie we środe mam sie wstawic w sprawie zasiłku bo konczy mi sie 182 dni zwolnienia ! jak wyglada badanie i o co pytaja??

Gość --2WWWKSKKDDD
UP

U mnie była zaoczna komisja tzn. trzeba było wysłać dokumentację medyczną i taki druk, co go lekarz i chyba(nie pamietam dokładnie) pracodawca wypełniają i czekać na decyzję.

Gość rustykalna
normalne badanie ginekologiczne przy komisji

U mnie decyzja zapadła zaocznie- złożyłam papiery i dostałam pocztą odpowiedż. I jakie badanie ginekologiczne przy komisji? Nie straszcie dziewczyny! Takie decyzje zapadają zazwyczaj bez wzywania na komisję, ale mogą zażądać stawiennictwa w celu złożenia jakichś wyjaśnień jeśli w papierach sa jakieś nieścisłości, albo pojawiły się wątpliwości. A ty autorko masz się na takiej już komisji stawić, czy dopiero papiery złożyć?

ja mam sie wstawic -papiery ma złozone! wiem ze akrat w Krakowie wzywaja nie odbywa sie to zaocznie!:(

W Krakowie w Zusie "komisja" składa sie z jednej lekarki ogólnej (nie ginekolog)i pyta jak sie Pani czuje itp, i absolutnie nikt nie bada, nawet na mnie nie spojrzała. Sama ta lekarka mi powiedziała ze kobieta w ciązy problemów nigdy nie robią. Tak że spoko.

A nie wzywają wtedy jak w dokumentach w orzeczeniu lekarz prowadzący zaznaczy że nie mozesz sie wstawić na komisję bo musisz lezec.