Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carmenn

jak to jest z biustem w gorsecie podczas tanca?-

Polecane posty

Gość carmenn

wiem to bedzie glupie pytanie. kupilam suknie z gorsetem bo takie mi sie podobaja. czy w czasie tancow kiedy z moim narzeczonym lubimy powywijac bo ogolnie jstesmy tancerzami nie wypadnie biust? nie moge pokazac sukni na fotce bo jej nie ma w necie. kupilam w bellisimie we wrozlawiu ale nie ma jej zdiec. a szkoda bo piekna:)

Gość nsijfgg
kurwa carmenn ty to masz zawsze problemy...

Gość faktoza
jw

Gość grudkaa
spadaj z tymi glupimi pytaniami i szpanerstwem

Gość carmenn
jakim znowu szpanerstwem. noi pisalam ze to glupie pytanie. ale akurat dzis jestem podniecona jej kuppnem to i teraz to mi do glowy pryszlo :-(

Carmen mysle, ze jak gorset jest dobrze dopasowany, a suknia nie jest zbyt ciezka i nie bedzie opadala na dol to bedzie ok:)

Gość a ja mam inne pytanie
czy w gorsecie dobrze prezentuje sie maly biust? czy raczej bede wygladac jak deska? wszystkie najladniejsze suknie mają gole ramiona a takie z ramiaczkami nie sa za ciekawe no i mam problem bo mam niewielki biust i boje sie ze nie bede ciekawie wygladac

jak gorset jest uszyty tak jak ma byc to nic nie zleci ja mialam gorset bez ramiaczek i dosc ciezka suknie i wszystko bylo na swoim miejscu:)

Gość carmenn
no i dziekuje :-) wiadomo pierwszy dzien po kupieniu rozne glupie sprawy do glowy przychodza. dzieki

Gość blackcat
o takich rzeczach sie mysli przed zakupem :o

Gość carmenn
a ja mysle po

Gość dekoratorka wnętrz
CARMEN CIEBIE TO JUŻ CAŁKIEM POWALIŁO WIESZ?? POTEM SIĘ DZIWICIE ŻE INNI ŚMIEJĄ SIE Z PRZYSZŁYCH PANIEN MŁODYCH SKORO TAKA CARMEN ZADAJE TAK DURNOWATE PYTANIA, ŻE SZKODA SŁÓW.

Jak jest rozmiar dobrze dopasowany, to nic nie ma prawa wypaść. Jak się szyje suknię na wymiar, to biust jest dokładnie mierzony żeby wszystko pasowało i nic nie ma prawa wypaść. jak do tego założysz porządny stanik, to bez obawy:) no chyba że macie jakiś bardzo ekspresyjny rodzaj tańca, nie wiem:-P ale nie sądzę. Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi:) z własnego doświadczenia wiem że człowiek przed ślubem zadaje jeszcze dziwniejsze niż to tutaj:)

Gość carmenn
o dzieki ci laura :-) spokojnie niech sobie pisza na mnie . pod wplywem szczescia splywa to mnie jak po kaczce. dzieki za odpowiedz

Gość mały biust............
prezentuje się świetnie w gorsecie. Miałam gorset na studniówce i mój facet nie mógł oderwać wzroku od mojego biustu, który wyglądał o rozmiar większy. ale ja miałam ramiączka, obawiałam się jednak, że sam gorset mógłby się obsuwać w tańcu.

Gość wszystkie tu raczej
jestesmy pod wplywem szczescia a ty carmenn zanim cos napiszesz to pomysl bo twoje topiki sa durnowate

Gość carmenn
to nie wchodz jak durnowate.

Gość carmenn
pozatym mam tlyko 3 . i ten z sukniami jak cudownie wygladaja na fotach a jak szmaciarsko w realu cieszylk sie popularnoscia :-) pozdrawiam

Gość afrogirl
a ja nie uwazam ze to jest glupie pytanie. Sama sie nad tym zastanawiam. Podobaja mi sie suknie z gorsetem, ale mam biust 80E jestem dosc wysoka i wyglada proporcjonalnie jak ladny duzy biust ale oczywiscie ze zastanawiam sie czy to sie bedzie trzymac!!