Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona kobiecinkaaa

Pomocy!! za ciemne włosy!!

Polecane posty

Farbowałam farbą \'ciemny szatyn\' włosy, umylam je kilka razy, na początku oczywiście były czarne, trochę się zmyły,a le to i tak za mało 😭 myślałam,że ten kolor będzie jaśniejszy.. :( czy jest jakiś sposób żeby go trochę rozjaśnic? farbowanie nie wchodzi na razie w grę. poza tym miałam nadzieję, że to już ostatnie farbowanie w moim najbliższym życiu..

Gość fionashekowa
często myj włosy szamponem przeciwłupieżowym, szybciej zmywa się kolor miałam dokladnie ten sam problem z ciemnym szatynem, wyszedł mi czarny, odrosty tragedia, zrobilam pasemka

aha, dzięki. a ten przeciwłupieżowy nie przesuszy mi włosów?:o bo ja mam długie i łamliwe:O

Gość fionashekowa
to po myciu biosilk super regeneruje i ułatwia rozczesywanie ja mam bardzo długie włosy mała buteleczka za prawie 4 zl starcza mi na prawei dwa miesiace, myje co 2-3 dni głowe a jesli nie to odzywka loreala do łamliwych, chyba taka żółta i płucz rumiankiem ale na efekty musisz troche poczekac

uzywam serum na końcówki..

Gość fionashekowa
jak masz bardzo zniszczone włosy ja bym też uzywała na całe moje po pasemkach byly istnym sianem nakładałam biosilk na łepetynke na całą noc na włosy rano myłam i znow troszke serwowalam po tygodniu przynajmniej u mnie znaczna poprawa