Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co hehe

krótka piłka-tak czy nie?

Polecane posty

Gość i co hehe

co byście zrobiły-przyjezdzacie do miasta w którym studiuje wasz chłopak, co prawda na miejscu jesteście bardzo rano ale... czy on nie powinien odebrac was z dworca? Jak byscie sie zachowały gdybyscie przyjechały i okazało sie po dotoczeniu sie jakoś do akademika że on sobie smacznie spi i przjdzie przywitac sie jak wstanie ?

Gość a ja.....
ze jest cwelem, powiniem od kilku godzin z motylkami w brzuchu czekac na peronie cep! z kwiatami i milionem buziakow Cie obsypac, a co? nie???

Uzgodniłabym dzień wcześniej, czy mnie odbierze z dworca, czy też mam dojechać do niego sama (przy czym nalegałabym na to żeby przyjechał, chyba że pora byłaby naprawdę barbarzyńska, a miał np. ważne egzaminy tego dnia)

Gość wyszłam z kąpieIi
jak znam kafe to będą odpowiedzi w stylu - rzuć go, on cie nie szanuje - to świnia - napewno ma inną A mi sie wydaje że to poprostu śpioszek :)

Gość i co hehe
na ogół jest bardzo czuły, widac ze mu zależy, nie widzielismy sie tydzien i ... nie odprowadził mnie na dworzec gdy wyjezdzałam bo jakas koleznaka go na impreze zaprosiła a odebrac tez nie chciał bo stwierdził ze za wczesno i nie wstanie. Mówiłam mu ze bedzie zimno strasznie i okropnie a on nawet nie zaproponował ze po mnie przyjdzie...

Jak krótko można odpowiedzieć na pytanie "jak byście się zachowały" i to tylko na tak/nie? :O Chyba że głównym pytaniem jest czy powinien wyjść po dziewczynę... to chyba jasne, że tak, o ile nie zaszły jakieś ekstremalne okoliczności. A co bym zrobiła - gdyby nie przyszedł a zapowiedział że przyjdzie - to byłabym nieźle wkurwiona i pewnie skończyło by się jakąś awanturą... a gdyby nic o tym nie mówił.... wspomniałabym, że troche zawiedziona byłam że go nie było, gdybym akurat miała PMS to pewnie bym się nadąsała trochę, ale szybko by mi przeszło gdybym widziała że nie miał żadnych złych intencji.

Gość i co hehe
hmmm chciałam żeby mnie odprowadził-wtedy odmówił. Tym razem nie poprosiłam go wprost tylko mówiłam mu że bedzie mi trudno dotrzec do domu, że bedzie zimno i w ogóle okropnie-stweirdził że rozgrzeje mnie na miejscu. Sytuacja wyglada tak że ja nie poprsiłam go wprost o przyjscie a on zachowuje sie tak jakby nawet tego nie rozwazał. Nie zalezy mu na mnie az tak bardzo czy co?

Gość ale powinien chyba
odebrac swoja dziewczyne z dworca jesli mu zalezy. A nie łaskawie spotka sie gdy sie wyspi i odpocznie.

Zerwalby sie rano zbey cie odebrac i potem przez cały dzien byłby nieprzytomny. Ani dla ciebie ani dla niego nie byłby to udany dzien. Nie narzekaj.

Gość dam ci rade
olej go troche. Facet gdyby tęsknił popedziłby ci na spotkanie.