Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maleńki Aniołek

rzucił mnie.........

Polecane posty

widac tak mialo byc i juz! a gdzie jest powiedziane ze on to wlasnie TEN?? poza tym skoro rzucil to swiadczy o tym ze to jednak nie ten..czas sie rozejzec za nastepnym. :)

Gość my place...
wiem co czujesz :( od 12 dni milczymy po 4.5 roku:( nie wiem dlaczego ale tak w glebi serca licze ze wróci :(

Gość BaSiUcHa
..mnie tez rzucił 11 listopada ... 10 było jeszcze wszystko ok .. powodem podobno było to ze nagle nie jestem w jego guście ... ale powodów moim zdaniem ubzdurał sobie wiele (moje pretensje o jego prace , jego prblemy z naszym współzyciem..itd) Ja moze młoda i głupia jestem ale to był własnie ten pierwszy któremu sie oddałam .. .( mam 21 lat) . Wiedział ze dla mnie było to bardzo wane wydazenie.. Po rozstaniu napisał mi ze to jego ostatnia wadomosc do mnie ze juz wecej nie napisze i wogole a dnia nastepnego co es od niego .. i tak co dzien nawet powiedział ze nie przestałmnie kochać .. Co ja mam o tym mysleć wszystkim liczeyc jeszcze na coś ?? Pomocy

no mysle :P tak tylko pro forma pytam..zeby wyszlo ze resztki kultury mi sie ostaly...a i tak bym sobie polal :P

Gość my place...
Basiucha ehhh nie mysl o tym co Ci powiedzial to samo uslyszalam.......oni robia to po to zebysmy nie zapomnialy o nich:(

Gość wolę czerwone
też bym Cię rzucił... ale jestem kobietką, to tylko powzdycham że takie pustaki nosi świat

Gość BaSiUcHa
trudno zapomniec z dnia na dzien ... a on na to nie pozwala

Gość my place...
wiem ze trudno kazdy dzien to meczarnia nie wiem jak przezylam te 12 dni.... ehh

Gość BaSiUcHa
Ale najgorszy jest ten banalny powód -- po takim czasie nagle ni ejestem w jego guscie gdyby to powiedział predzej to luz nic by nie było człowiek by nie cierpiał

Gość ziarenko
3 minuty