Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffffffffffffffffffff

novynette - prosze o pomoc

Polecane posty

Gość ffffffffffffffffffffff

Biore novynette od roku zawsze dostawałam okres 6 dnia czasem 7(ale było to z rana). Czułam wcześniej(1-2 dni) bóle w podbrzuszy. Jednak Dziś jest 7 dzień przerwy wieczór, żadnych bólów nic i okresu też brak. Miała któraś z was tak że nie dostała w ogóle okresu? Jutro powinnam zacząć bać nowe opakowanie. Oczywiście zrobię test ale dopiero jutro ale obecnie się stresować zaczęłam. Wiem ze trochę panikuje.

Gość maretka
tez biore te tabletki i okres dostaje zawsze trzeciego dnia. wg mnie nie masz sie czego obawiac jezeli prawidlowo bierzesz tabletki... moze mialas ostatnio jakies stresy albo cos. zacznij brac z nowego opakowania normalnie i poczekaj jeszcze troszke. dla pewnosci oczywiscie mozesz zrobic test ale wg mnie dostaniesz okres i bedzie wszystko ok:)

Gość dziolchaaaaaa
mi tez sie wydaje,ze jest wszystko oki Ja rowniez biore novenette , zawsze mialam okres 4 dnia po odstawieniu a ze mialam troche stresu dostalam 3 teraz choruje i moje krwawienie trwalo 1 dzien nie martw sie wszystko jest dobrze, stres ma wplyw na to