Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonikee

Dziwna sytuacja z facetem co o tym myslicie ??

Polecane posty

Gość Sonikee

wiec tak poznalam chyba 3 miesiace temu chlopaka wszystko bylo ok spotykalismy sie i wszystko bylo ok ale ostatnio on dal mi znac na gg ze zgubil komorke a ja mu napisalam ze wlasnie sie martwilam co sie z nim dzieje bo nie moge sie dodzwonic i tak gadamy na gg ja sie pytam kiedy mnie odwiedzi a on ze napewno sie zobaczymy ale kiedy nic nie mowi to ja zaproponowalam wczoraj ze niech przyjdzie do mnie dzis to napisal ze jest chory i bierze antybiotyk jutro znowu wiem ze zaczyna prace i pisal ze jak sie bedzie dalej zle czul to nie pojdzie a ja nie wytrzymalam i mu napisalam ze mam wrazenie ze on nie chce sie ze mna widziec i niech mi to poprostu napisze na gg bo ja nie wiem co mam myslec to on nic nie odpisal do tej pory ani nie napisal czy chce jeszcze sie ze mna widziec ani ze nie chce juz ja nie wiem co mam myslec teraz ? nawet wolalabym juz zeby mnie olal i to napisal bo przynajmniej byl miala jasnosc

Gość Santo Subit0
nie ma odwagi się przyznac że nie chce sie spotkac

Gość deblikooooo
on jest chory. bierze antybiotyk. no kurrwaaaa, dziwisz się że woli pobyć troche sam, skoro się źle czuje???

Zachowałas się natrętnie. pomyśl skoro zgubił telefon i dał Ci o tym znac, odezwał sie pierwszy to chyba jest ok prawda?? a mógł sie więcej nie odezwac

Gość kambaz
g...o prawda, on nie ma odwagi powiedzieć, że nie ma chęci być z tobą jeszcze, takie podchody i uniki się robi. On niczego nie zgubił. Zadzwoń do niego z innego numeru to zobaczysz że odbierze. Nagle zgubił komórkę i zachorował, a to pech. Jak bym zgubił kom.a by mi zależało,to są kumple i można zadzwonić, powiedzieć co i jak. Jemu nie zależy i tyle.

Gość Sonikee
ok moze bylam troche natretna ale chce sie z nim w koncu widziec ponad tydzien sie z nim nie widzialam :-( ale jak nie odpisal nic na moje pytanie ze mam wrazenie ze nie chce sie ze mna spotkac to nie wiem czy to dobrze czy zle ???? moze jakby mnie mial dosc to by mi poprostu napisal daj mi swiety spokoj czy tam ze tak masz dobre wrazenie nie chce sie z toba spotkac a jak nic nie odpisal to moze jest szansa ze to bedzie miec dalszy ciag ???? bo widze ze mi zalezy na nim jednak ja lubie miec jasne sytuacje a nie tak ze nie wiem noc teraz kiedy sie zobaczymy kiedys inny facet mi napisal zebym mu dala swiety spokoj no to mu dalam a ten obecny to nie wiem czy mnie olewa poprostu czy nie ??? rany musialam sie wygadac zeby mi ulzylo !!!!!!

Gość Sonikee
nie dodzwonie sie na jego numer komorki nie da rady caly czas jest info ze poloczenie nie moze byc zrealizowane i abonent niedostepny