Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o bla di o bla da

CZY TO NERWICA?

Polecane posty

Od jakiegoś czasu źle się czuje: -dusznośći , czasami bardzo ciężko złapać mi oddech -mdłości -mam zatkane uszy -ból w klatce piersiowej -wzdęcia -kręci mi się w głowie to trwa od jakiegos czasu moja koleżanka stwierdziła że możliwe iż mam nerwicę , ja nawet nie wiem jak nerwica wygląda myślę że to raczej przez to że odstawiłam tabletki anty jakieś 2 miesiące temu jak myślicie? ps. w ciąży nie jestem

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dwa miesiace temu odstawilas tabsy tak? a od kiedy sa te objawy o ktorych piszesz??jezeli od 2 miesiecy to mozliwe ze hormony zaszalaly i to one wywolaly "nerwice"

Gość gośćgh
chyba najlepszy jest lek aktywnośc na świezym powietrzu zależy co to za choroba . Przyjmowanie tabletek często głowka boli itp Mniej plotek tez duzo daje. Czasem człowiek od plotekz dobrego miało by sie powiedziec staje sie nie dobry. Sama plotka to zło , oznacza że wszystko musi byc żłe na temat danej osoby niewązne czy prawda czy nie . Liczy aby zaszkodzić człowiekowi i go zniszczyc niewinnie . Zatem plotka wciąga w złe niedobre czyny aby je realizowąc , poprostu zamienia ciewdobrego na złego fałszywego czlowieka. Co tam natura człowieka zazdrość czasem tez niepotrzbnie wplywa na zdrowie .Czym dalej plotki tym jeszcze stajesz sie gorszy ,zimny.Dlatego najlepiej czynić dobro postepowac dobrze co podpowiada wnetrze czucie , bo nie zawsze głos zewnetrzny plotka podpowiada dobrze jak mamy czynić .

Przez Internet nie można postawić diagnozy. Niewykluczone, że gorsze samopoczucie pojawiło się wskutek odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Niemniej jednak nie można wykluczyć innych chorób. Konieczna jest konsultacja u lekarza, bo objawy są niespecyficzne. Pozdrawiam!