Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwnie się czuję....

Doradźcie tylko poważnie, proszę...

Polecane posty

Hej! Więc zacznę od tego, że mam 19 lat i jestem mamą 1,5 rocznego dziecka, wychowuję go bez ojca, pomagają mi rodzice, chodzę do szkoły. Wiem, że to zabrzmi banalnie, ale poznałam faceta. Dobrze nam się razem rozmawia, on bardzo lubi mojego synka, no ogólnie jest OK. Otwarcie powiedział mi, że chciałby być ze mną w stałym związku. Jest 5 lat starszy ode mnie. No i właśnie...Boję się komuś znów zaufać. Poza tym rodzice woleliby abym na razie nikogo nie miała. Jestem szczęśliwa, gdy spędzam z nim czas, a potem mam wyrzuty sumienia, że rodzice itp. Nie wiem już co robić. Może nie powinnam mieć teraz nikogo?

Gość Lily_ajena
masz prawo do wlasnego szczescia ale szczerze to powinnas teraz odstawic je na dalszy plan a kierowac sie jedynie dobrem dziecka a nie mozesz miec pewnosci ze wchodzebie z tym facetem w zwiazek tym bedzie... daj sobie i jemu czas,przeciez nie musisz sie z nim wiazac teraz, moze lepiej poczekac i po prostu kontynuowac ta znajomosc na takim etapie jakim jest teraz??

Ale jak oddzielić taki etap od związku? Czy to w ogóle możliwe? Oczywiście, że kieruję się dobrem dziecka. Z tym mężczyzną spotykam się raz w tygodniu, bo nauka.

Gość MISIEK_29
Uwazam,ze dystans musi byc poki co.......

Oczywiście, że dystans jest i będzie na pewno przez dłuższy czas.

Gość MISIEK_29
Tak trzymaj i zycze powodzenia...:)

Gość tylko nie zajdz w druga ciaze

Gość olejzpierwszego
poczekaj do matury czy czegos.... a potem t odo niego... dziewczyno masz dziecko/bachora/benkarta wybirz ktore slowko ci bardziej odpowiada.... i trafil ci sie facet ktoremu (z tego co mowisz) to nei przeszkadza... wez nie odpierdalaj - to juz dziwne ze kktos cie z nie swoim dzieckiem chce... a co bedzie za np. 2 - 3 lata keidy twoja wartosc (obliczana na podstawie => ATRAKCYJNOŚĆ / WIEK = wartość) spadnie ??

"Tylko nie zajdź w drugą ciążę" dzięki za radę ;) Drugiego błędu nie popelnie poza tym nawet na razie nie myślę o tym, aby z nim.... Czyli nie powinnam się na razie angażować, prawda? Muszę brać wszystkie aspekty pod uwagę.... Nawet te najgorsze.

"olejzpierwszego" czemu uważasz, że jak facet interesuje się kobietą z dzieckiem to dziwne? :( Nie no, teraz to mi się smutno troszkę zrobiło...

Gość olejzpierwszego
bo kobita z dzieckiem to obiazenie... a jak dziecko nie jego to nic z tego nie ma... pewnie pojawi sie zaraz jakis pysio co powie ci ze tak nie jest... inna sprawa ze takie pyski sa takie seksi i laza w tych swoich sfeterkach ze zasmialabys sie na mysl ze mozesz sie z kims takim chocby na miescie pokazac.... tak ze podsumowywujac - kobita z obcym dzieckiem gorsza od zwyklej... wiec jak ci sie losiu trafil to nie spierdol tego

Gość masz na imie monika