Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimfiątko

panowie lubią takie lale jak doda

Polecane posty

Gość nimfiątko

taka jest niestety prawda tylko na takie patrzą,a gdzie uczucie do tych tęgich one też chcą byc kochane,a wy tylko na te lateksy lubicie patrzec na wszystko co sztuczne

Gość nimfiątko
bo my też chcemy być kochane i też możemy ubierać się dla was w te lateksy tylko że nie będziemy takie szczupłe jak doda

Gość to schudnijta

Gość nimfiątko
ja od urodzenia mam taką nadwage nie da rady schudnąc niestety sadło się wylewa bokami to przykre ale prawdziwe,musi mnie ktoś zaakceptować taką jaka jestem a jestem dobrym człowiekiem,nie edna laleczka mi niedorowna,

Gość nimfiątko
ja dbam o siebie,wiadomo gruba kobieta bardziej musi dbać o higiene niż ta szczupła bo bardziej się poci no i wo gole,ale pomino tego i tak nie ma chętnych n a moją osobe,staram się modnie ubierac i troche podmalować ale nic z tego nie wychodzi i co z tego,że mam dobre serce,oni wolą te puste lalki tylko do pokazu

Gość nomuvie
nie prawda. jest kilku miłosników innej opcji niz doda. ale gdy sie odzywaja wy miczycie.

doda to dno a faceci wolą kobiety niż bezkres wewnątrz-szycia ziemi...

Gość olkwopek
Pewnie lubią popatrzeć. Ja jako kobieta stwierdzam, ze Doda jest bardzo atrakcyjna i przykłuwa wzrok. Jednak z takim charakterkiem wytrzymać. Więc jednak wnętrze ma znaczenie.