Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsafadsf

Banomat zatrzymał pienidzadze...

Polecane posty

Gość dsafadsf

Wypłacałam dzis pieniadze z bankmatu. wyjełam karte i odeszłam od bankomatu (zapomniałam wyjąc gotówke :D) po 2-3 minutach zorientowałam sie i wróciłam do bankomatu, kasy juz nie było. Bankomat prawadopodobnie wciagnął ją z powrotem (na 99% nikt obcy jej nie wyjął - bankomat w mało uczeszczanym miejscu, w dodatku to było koło godziny 21). Kasa oczywiscie została "zeszła" z konta.Czy ktos miał taki przypadek? Czy jest mozliwosc odzyskania tych pieniedzy jak dojdą, że nigdy nie zostały one fizycznie pobrane z bankmatu?

Gość Miły facet 27
Miałem taki przypadek z bankiem PKO. Otóż jeśli nie odbierzesz pieniędzy z bankomatu na czas kilku sekund to zostaną one zatrzymane w specjalnej \"przegródce\" do zwrotów. Musisz napisać pismo z prośbą o zwrot. Pismo zostanie rozpatrzone, a cała kasa zwrócona w ciągu ok. 1 miesiąca. Poniesiesz za to koszty.

Gość no co by było gdyby
bankomat zatrzymał bo mu tak zlecono. Ty się ciesz że ci zatrzymał, co by bylo, jakbys wypłaciła i odeszła sobie co? I podeszłaby nastepna osoba i się ucieszyła? Bankomat ma ustalony czas po którym nie podjete pieniądze wciąga na powrót i już. Ty możesz zgłosić reklamację, numer tam napewno jakiś jest więc dzwoń i zgłaszaj. Tak samo do banku odrazu. Kasę z bankomatu przeliczą i ci oddadzą ale to moze trochę potrwać.

Gość dsafadsf
iby to było tylko 50 zł ale zawsze to jakis pieniadz ;) W kazdym razie dziekuje za odpowiedzi :)

Gość Miły facet 27
Tak to prawda. W celu bezpieczeństwa jest "wciągana" powrotnie" Twoja kasa. Także dzwoń i pisz póki jeszcze nie za późno !!!

Gość karment
co to jest banomat ? :p

Gość dsafadsf
Oj tam, nie musze zmyslac. Zwyczajnie sie zagapiłam (byłam ze najomym w tym bankomacie, prowadzlismy ożywiona dyskusje na jeden teamat i tak wyszło, że odeszłam bez wyciagania kasy)

Gość Miły facet 27
Radziłbym powiedzieć prawdę bankowi, a nie zmyślać historię, bo ona nie przyspieszy czasu zwrotu pieniążków. Bank ma zapisane kiedy, o której i gdzie doszło do pobrania pieniędzy. Każdemu się to może zdarzyć. Nie ma za co ....pozdrawiam !!!

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh