Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikulka

Czy są jacyś geje na kafe? Mam pytania

Polecane posty

Do... KUSICIEL EEEee to lipa. Ja się znam na modzie i urodzie, a jestem jedynym 100% mężczyzną na Kafeterii. ///////////// a od kiedy GEJ nie może być 100% mężczyzną? tak samo jest zbudowany... Takich głupot nawet nie komentuję. Nie rozróżniasz mężczyzny od osobnika płci męskiej :O Nie każdy moze być mężczyzną. Są jeszcze chłopcy i cioty.

Gość Do... KUSICIEL
Fakt nie warto komentować, nie zauważyłam, żeś zwykły prymitywny prowokator. Myślałam, że to prawdziwe konto ;).

Do... KUSICIEL Fakt nie warto komentować, nie zauważyłam, żeś zwykły prymitywny prowokator. Myślałam, że to prawdziwe konto . a teraz przetłumacz to na polski pomarańczo, bo za cholerę Cię nie zrozumiałem. Twój język jest dla mnie zbyt wyszukany.

Gość nie macie zielonego pojecia
Geje są różne - najczęściej w 100% normalni z wyglądu, szaro ubrani, żadnych wyrózników, normalne zachowanie :D Ale każy normalny facet ropozna geja bo gapią się na ciebie tak jak laski, maja taki chcarakterystyczne spojrzenie jak są zainteresowani, nawet jak ktos nigdy nie widział gejaka to rozpozna w sekunde jak takiego spotka. A wygląd......stereotypy, choć są tez geje które lubia się pokazać - kolczyk w uchu, bardzo dopracowana fryzura, jakieś łańcuchy na szyi, miniaturowa bródka, takiego poznać podwójnie choć też nie masz gwarancji bo mozesz pomysleć że jakis laluś albo dziwak (pare lat temu geje w polce lubili nosic marynarki w jaskrawych kolorach (ci którzy chcieli się pokazać) a jak teraz to nie wiem Wśród skinheadów i kiboli piłkarskich tez jest sporo gejów co łamie stereotypy delikatnego pedałka

Gość kamuśa
u mnie w pracy kierownikiem jest gej.Czatuje w necie na gejowskich i mi pokazuje o czym gadają i myśli że to jest piękne a mi sie rzygać chce.Zapytał kiedyś chłopaka studenta czy robił laske.A on powiedział że nie, to kierownik na to -Żałuj, żałuj ! Obrzydliwy jest.Nie brzydzi was to ?

Wiec jak mam rozpoznac czy kolega jest homo? Boje sie zapytac. Mysle ze zachowuje sie normalnie aczkolwiek czasami nosi kamizelke od garnituru na bluze z kapturem.