Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jessy9122

kogo fascynują psychpaci

Polecane posty

Gość jessy9122

mni, to dziwne, ale namiętnie o nich czytam ( ale zamierzam ich naśladować) słucham rocka, często dość mrocznego, oglądam horrory, thlillery, ubieram się na czarno. Tylko ja jestem dziwaczką czy są jeszcze tacy ludzie jak ja?

Gość aż mnie ciary przeszły
chcesz byc psychopatką????? czy ja dobrze przeczytałam????? brrrrrrrrrrrr

Gość będzie coś dalej
a jakim typem psychopaty chcesz zostać? zawsze myslałam, że sam człowiek nie ma na to wpływu, to przychodzi mimo woli, a nie że można chcieć być psychopatą, chcesz się wyróżniaćw swoim zasranym świecie i stąd takie czarne zapędy...

Gość z archiwum X
A ja byłam w szpitalu psychiatrycznym przez miesiąc, i wypisano mnie z diagnozą "Nadmiar psychopatologii"... też lubię czytać o psychopatach, ale z tej diagnozy wynika, że mam coś z psychopaty. Nie wiem czy cieszyć się czy płakać. Mój ulubiony psychopata to Pat Bateman z książki "American Psycho", polecam tę książkę każdemu, kto pragnie zgłębić psychopatyczny umysł.

Gość Christine
czy ja napisałam,że chcę? Mnie samą przerażają te popędy!

fascynacja to duże słowo. ale interesują mnie histoie psychopatów i seryjnych morderców. z góry piszę, że nie mam popędów do zabijania, albo krzywdzenia kogokolwiek. po prostu wolę prawdziwą adrenalinę niż tanie horrory. poza tym dobrze wiedzieć, kogo można spotkać na drodze. i że nie zawsze starszy pan z wyglądem dobrego wujka jest dobrym człwowiekiem. Albert F na przykład.