Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynka00

POMOCY

Polecane posty

Gość martynka00

biore tableki antykoncepcyjne prawie od roku, zawsze ostatnią tabletke brałam w środy a w soboty jak w zegarku rano przychodziło okres. Zawsze miałąm tak samo. Wczoraj była sobota a ja nadal nie mam okresu. Co się stało??

Nie przejmuj się, to nic zlego i na pewno nie jestes w ciazy :) Ja tez mialam zawsze w 3 dniu po odstawieniu tabletek, po kilku m-cach przesunal mi sie na 5 dzien :)

Gość martynka00
dziekuje:) bo szczerze mówiąc troszke się martwie

Gość martynka00
niezapominajka też tak sobie sobie mówie ale wiesz strach ma wielkie oczy :):)

Gość martynka00
moze ktos jeszcze wie cos na ten temat??

Gość marina901
kochane nie wiem do koga mam sie zwrócic a do lekarz mam na 24.11 a moj problem polego na tym ze lekarz stwierdził u mnie prawdopodobnie wczesne stadium ciazy bardzo sie z tego ciesze bo bardzo długo sie o to starałam, jednak zauwazyłam ze krwawie niy nie duzo ale jednak. co to moze byc.POMÓRZCIE MI:(

jeżeli nie masz możliwości iść do lekarza to zawsze zostaje SZPITAL!!! tu ci nikt nie pomoże a krew może być niebezpieczna dla dziecka(choć nie musi) więc ja bym się wybrała do szpitala

kiki dobrze ci radzi, zawsze lepiej sprawdzić każde plamienie zwłaszcza na początku. A co do pytania autorki topiku to okres powinien się pojawić w ciągu 7 dni od ostatniej przyjętej tabletki, wiec wszystko w normie :) Ja brałam tabletki dość długo i też miałam różne przesunięcia- nasz organizm jest wrażliwy na dużo rzeczy i nie zawsze działa jak zegarek:)