Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nalaaa

dziwne pytanie

Polecane posty

Gość nalaaa

witajcie.... od jakiegoś czasu jedynym marzeniem jakie mam jest zostanie mamą. nie byłoby w tyym nic dziwnego gdyby nie to, że... mam dopiero 17 lat.uwielbiam dzieci, mam młodsze rodzeństwo i często pilnuję też dzieci znajomych czy to możliwe, żeby 17nastolatka miała tak rozwinięty instynkt macierzyński?? co się ze mną dzieje?? przecież to niedorzeczne żebym mając 17 lat została matką......

Gość jedna kreseczka na tescie. .
mam tak samo

Gość jedna kreseczka na tescie. .
z tym ze ja bede miala niedllugo 19 lat

Gość ale im odwala
to nie instynkt macierzyński, to jest jeszcze objaw gówniarstwa. Do dorosłości jeszcze ci daleko. A czy ty wiesz, ze poza tzw instynktem macierzyńskim i opieką nad dzieckiem dochodzą sprawy finansowe i to niemałe. Chyba, że dokopiesz swoim starym na utrzymanie ze swoim dzieckiem. Najwyżej przez ten szok mogą dostać zawału serca, no to trudno, nie przeżyją, jednych mniej ale ty jako ta z instynktem macierzyńskim będziesz zyla i przejdziesz na utrzymanie przez podatników.

Gość do ale im odwala
boze co za suka z ciebie ze tak po ludziach jezdzisz czasem te 20-latki i mlodsze lepiej zajmuja sie dziedzmi niz te podobno''dojrzale'' kobiety wiec gon sie od nich. i nie badz taka bezczelna i madra,

Gość kolejna ktora chce sie
pobawic w rodzinke, a sama na nią zapracujesz czy bedziesz sie wyreczac rodzicami? 😴

Ale autorka tematu nie powiedziała ze chce mieć tu i teraz dziecko! Napisała o swoim pragnieniu że chcę być matką i jednocześnie że to jest niedorzeczne być nią w tym wieku :)

Gość nalaaa
skąd się w ludziach bierze tyle jadu?:) 'ale im odwala' dlaczego tak ostro reagujesz?:) matką nie zostanę ze względu na to,że mój chłiopak się nie nadaje do bycia ojcem (przynajmniej teraz),a ja nie chcę niszczyć mu życia i naszemu potencjalnemu dziecku:) zadalam pytanie,czy to normalne,że czuję taką dziwną potrzebę przelania miłości na włąsne dziecko.... to że jestem młoda wiem sama. nawet bez twojej pomocy 'ale im odwala':)