Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marceliona

krem nawilżająo-matujący-jaki polecacie?mam taka dziwna cere,nie wiem co wybrac

Polecane posty

nos sie swieci jednak czasem wyglada jakby byl przesuszony,policzki z boku sa suche,kolo nosa tluste w bardzo widocznymi porami.na brodzie skora tez raz tlusta a raz sucha.czolo tak samo,potrafi sie blyszczec na kilometr albo byc suche jak wiór.dlatego pomyslalam ze krem nawilzajaco matujacy...

moja siostra ma taka cere i teraz uzywa krem nivea visage yuong i mowi ze jej sluzy

Gość cytrynka i miód
Nie wiem czy Ci pomoże ten krem, któego ja używam, ale spróbuj krem bambino dla dzieci z tlenkiem cynku. Miałam obiekcje przed zakupem, ale teraz stosuję i jestem zadowolona. Niestety jego dużą wadą jest to że po aplikacji moja twarz cała się świeci. Wtdedy matuję twarz maką ziemniaczaną !!! Tak taką kuchenną mąką !!! I w kilka sekund mam cerę matową. Spróbuj, a sie przekonasz. Krem jest tani, kosztuje ok. 5 zł. Pozdrawiam

Gość a ja polecam...
krem Avene Cleanance, dość drogi, ale wart swojej ceny. W aptece go kupisz, suche partie ładnie nawilży, a tłuste naprawdę matuje! Miałam też Rco Hydra+, też dobry :)

Gość juh
a moze dax?albo nivea matujaco nawilzajacy visage ale nie young

Gość juh
albo na dzien matowac a na wieczor nawilzac

Gość z tym pieknym miastem
niestety jedno wyklucza drugie. jesli cera jest sucha to wydziela nadmiar sebum, a nawilzanie tylko ten stan pogarsza. zapytaj lekarza lub farmaceuty. najlepszy bedzie krem poltlusty.

Gość Nieszczęśliwa77
Też mam tłustą cerę i próbowałam już różnych kremów. Ostatnio odkryłam mus nawilżający z Lirene i o dziwo całkiem fajny do mojej cery, działa nawet lepiej niż matujący z tej serii. Polecam

z dr Hauschka jest taki olejek do twarzy do cery tlustej. To chyba bedzie to co jest Ci potrzebne - ale to drogie ponoc jest. Na Kafeterii w dziale Damska Torebka poszukaj :)

Gość lolka ta od bolka
ja polecam z zjaii krem oliwkowy na noc oczywiscie, ale jak na dzien posmaruje tylko tak delikatnie to nawet sie nei swieci i wszystko ładnie sie wchłania. Cera tłusta własnie potrzebuje zeby ja nawilzac bo jets wysuszana czesto innymi preparatami, dlatego na noc porzadnie nawilzam a na dzien krem matujacy.

popieram poprzedniczke,na noc nawilzac,w dzien lekki krem matujący,ja np na noc krem oliwkowy ziaja stosuje lub oeparol z wiesiolka nawilzajacy,a na dzien matujaco nawilzajacy nivea visage i jest ok,pory \"zwezam\"maseczkami raz na tydzien