Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość erta1

jaki kupic dobry wozek dla dziecka?

Polecane posty

Gość gość
Anex Sport. Dobry bo polski i za przyzwoite pieniądze .

Gość gość
Ja się zastanawiałam między kilkoma modelami ale padło na Salsa4 od abc desing i po paru miesiacach użytkowania stwierdzam że dobrze wybrałam. :) bardzo wygodny, lekki dość, dużo fajnych przydatnych funkcji ktore sie sprawdzają na codzien.

Gość gość
Ja mam wózek wielofunkcyjny marki Coletto, model Florino Classic. Wygląda świetnie, jest wygodny i dobrze się go prowadzi. Na stronie producenta www.coletto.pl możesz sobie pooglądać wszystkie modele

Gość gość
Mam i sobie chwale Anex Sport. Alumimiowy dobrze amortyzowany z dużymi kołami pompowanymi. Super sie prowadzi. Jest bardzo łatwy w obsłudze. Mały po złożeniu co było dla mnie bardzo ważne.

Gość Celinkaaaaa
Ale głupoty piszecie. Najpierw trzeba obejrzeć dokładnie wózek, zobaczyć jakie ma koła, jaką gondolę, czy dobrze się wozi i składa. Trzeba go ponosić żeby zobaczyć wagę, sprawdzić materiał, z którego jest wykonany. To podstawy. Jak ja kupowałam stwojego Tutka Timera to właśnie tak zrobiłam dzięki czemu mam udany zakup i wózek świetnie mi służy.

Gość gość
Od ponad roku korzystamy z synkiem z tego modelu wózka http://www.sdkrak.pl/140_g-mini znaleźliśmy go zupełnie przez przypadek, ale okazał się strzałem w 10. Więc jeśli zamierzasz szukać to masz tu konkretny model lub przejrzyj sobie ofertę sklepu z artykułami dla niemowląt. Najszybciej i chyba najtrafniej będzie coś dopasować do potrzeb Twoich i przede wszystkim dziecka/

Gość gość
Ja polecam Anexa Crossa. U nas sprawdza się w 100%. Bardzo prosto się składa i fajnie wygląda. My jesteśmy bardzo zadowoleni

Gość gość
Nam sie dobrze sprawdza polski wózek wielofunkcyjny Anex Sport. Super amortuzowany. Lekki i bardzo zwrotny. Mały po złożeniu. Duza gondola i bardzo ładna spacerówka. Ogólnie wózek fajny.

Gość gość
Polecam obejrzeć sobie Anexa. moim zdaniem to najlepsza polska firma, która produkuje ciekawe i dobre jakościowo modele Sport lub Cross.

Gość gość
Zdecydowanie lepsza jest Jedo:)

Gość gość
Tak naprawdę moda się nie liczyła raczej poręczność, wygoda i solidne wykonanie. Ja kupowałam wózek na avans.pl przez internet. Wózek tak solidny że teraz moje trzecie dziecko z niego korzysta, nie wymienialiśmy żadnych elementów.

Gość gość
Jedo Trim niestety co drugi stelaż wraca do reklamacji, nowość Jedo nie sprawdziła się na razie. Szczerze pod względem wizualnym jak i jakościowym bardziej polecę Anexa. Ostatnio Topowy wózek

Gość gość
U nas też najwięcej teraz Anexów się sprzedaje. Jedo miało fajny model fyn 4ds ale Trim to na razie porażka.

Gość gość
Jedo Jeśli chodzić o Fyn to bardzo dobry wózek ale niestety ciężki i duży po złożeniu. Trim okropny bleee... (ale to moje zdanie i nie zwracajcie na to uwagi ) . Tak też kupiłam Anex Sporta. Wizualnie bardzo ładny. Solidnie wykonany. Uszyty z dobrych materiałow. Impregnowany i z filtrami UV. Dobrze wyposażony. To był dobry zakup.

Gość gość
Nachalne reklamowanie Anexa wszędzie gdzie się da już mnie doprowadza do szału! Jestem mocno zainteresowana tematem wózka, poszukuję opinii na przeróżnych forach, blogach itd. ale wszędzie się wcina Anex i Anex co zaczyna mnie irytować. Dla mnie jest paskudny z wyglądu i dyskwalifikuje go to z miejsca. Owszem, wygoda dziecka jest najważniejsza, ale jednocześnie nie kupię czegoś, co uważam za brzydkie - bo to ja będę spędzać najwięcej czasu z wózkiem i ja też muszę się czuć komfortowo. Więc wygląd wózka stawiam praktycznie na równi z komfortem dziecka. Szkoda, że nie mogę poczytać innych opinii, bo te natrętne reklamy zniechęcają mnie konkretnie...

Gość gość
Zobacz sobie na stronę wózków z Polskiej firmy Tutek. Bardzo ładne wózki i w rozsądnych cenach - znajdziesz tam wózki klasyczne, bardzo nowoczesne i nawet w stylu retro.

Gość gość
a moze tako?

Gość gość
Dobry jakościowo i nie drogi to własnie Anex Sport. Również szukałam opini na temat wózków i bardzo dobrze miał Anex. W sklepie sprzedawca tez z czystym sumieniem polecał nam Anexa . Teraz z czystym sumieniem i ja mogę go polecic . Wózek jest naprawdę bardzo wygodny.

Gość gość
X lander x cite

Gość Kryspitinka
Riko Brano Eco. Fajne wózki i polskie przede wszystkim, nie wiem jak dla was, ale dla mnie to ważne jest. Co do samych wózków to muszę się właśnie wybrać żeby na żywo obejrzeć, ale naprawdę wydają się bardzo solidne.

Gość gość
Ja miałam troszkę trudniej bo musialam kupić wózek dla bliźniąt, niby sporo jest takich wózków ale większość ma sporo wad, naprawde nachodzilam sie zanim znalazłam taki ktory nam pasuje, to model duo comfort z easy go.

Gość Liwwinka
Patrzyłam na stronę tego Tutka i nawet całkiem całkiem te wózki. Mi osobiście najbardziej spodobał sie model Grander .

Gość gość
Świetne wózki mogę z naszej polskiej marki adamex polecić. Sama kupiłam model Barletta z uwagi na wiele funkcjonalności i wygodną dużą gondolę. Sam stelaż jest bardzo solidny, i z uwagi na pompowane koła i dobrą amortyzację wygodnie się go i lekko prowadzi.

Gość gość
A z tymi wózkami różnie bywa, zależy też na jaki model się trafi. Na pewno pewnych firm trzeba unikać. My od kilku miesięcy użytkujemy Amelis pro jeans. Jak na razie nie narzekamy, dobrze się prowadzi. Ładny z wyglądu, no i cena normalna.

Gość gość
Gdzieś widziałam reklamę, że do amelisa pro jakieś akcesoria minky dorzucają za ponad stówee

Gość Maszka80
Długo się zastanawialiśmy na wyborem, w końcu też na rynku jest bardzo dużo wózków. Znajomi polecili nam Tutek Timer. Pojechaliśmy obejrzeć, potestowaliśmy, okazało się, że jest to wózek praktyczny i solidny, też fajnie wyglądający. Kupiliśmy. Na razie używamy niedużo, ale wózek w pełni spełnia nasze oczekiwania.

Gość gość
Też z czystym sumieniem mogę polecić wózki Adamexu. Sama mam vicco i jestem zachwycona. Wózek jest bardzo porządnie zrobiony i do tego ładny. Świetnie się go prowadzi i ma żelowe kółka, więc nie trzeba się martwić, że mogą się przebić. Z nim żaden krawężnik nam niestraszny. ;)

Gość gośćRudaMatka
mnie długi czas intrygowały te adamexy, bo tyle dobrych opinii o nich czytałam, a na żywo jakoś nie miałam okazji widzieć. zmieniło się to w miniony weekend, bo odwiedziła mnie dawna koleżanka z lat szkolnych. Też świeżo upieczona mamuśka, która zabrała z sobą swojego antosia właśnie w wózeczku adamex barletta. byłam pod dużym wrażeniem. Wózek nie tylko śliczny wizualnie, ale bardzo wygodny podczas jazdy, nawet przy nierównym podłożu.

Gość Adrianna09
Warto sprawdzić jaką oferte ma adamex. Ja mam od nich wózek vicco i sprawdził się w 100% zarówno wyglądowo jak i funkcjonalnie. Moja przyjaciółka ostatnio też u nich kupowała i jest zachwycona.

Gość gość
Też mam vicco właśnie i jest świetny. Nie tylko super wygląda, ale przede wszystkim jest niezawodny. Mam go od kilku miesięcy i jeszcze nic złego z nim się nie stało, a wiem, ze wózki potrafią psuć się bardzo szybko. Do tego jest świetnie wyposażony i wygodny dla dziecka. W sierpniu będziemy testować jak spisuje się podczas bardziej ekstremalnych ,wakacyjnych wyjazdów. :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować