Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenkaaaa

nerw brwiowy - rehabilitacja

Polecane posty

Gość malenkaaaa

hej, podczas operacji mialam naderwany, a nastepnie zszyty nerw brwiowy. operacja byla 1 lipca i do tej pory nie unosze brwi do gory. mialam elektrostymulacje, lasery i nic. czy ma ktos moze doswiadczenie po jakim czasie wszystko wroci do normy? ps. przez ta niepodnoszaca sie brew zmniejszyla sie ekspresja mojej twarzy ;) nie moge w pelni okazac np. zdziwienia ;) nie marszy mi sie wiec tez ta czesc czola, moze bede miala mniej zmarszczek... ;)

Gość mniej wiecej dzieje sie tak
mialam uszkodzony nerw w jezyku. minelo pol roku i wciaz nie mam pelnego czucia. nie wiem o ile te nerwy sa podobne, ale ponoc regeneruja sie bardzo dlugo z tym, ze ja normalnie ruszam, ale nie czuje smaku

Gość mniej wiecej dzieje sie tak
slyszlam tez o dziewczynie ktora miala porazona twarz od znieczulenia i u niej tez trwalo to okolo pol roku. mowila, ze dopiero po pol roku zaczela odczuwac zmiany. wiem jakie to wszystko jest irytujace.

Gość malenkaaaa
lekarka tez mi tak mniej wiecej na pol roku ten czas wyznaczala. tylko zastanawiam sie czy nagle tak po tym czasie zaczne ruszac briwa. take to troche malo prawdopodobne!! no ale pol roku minie za miesiac. zobaczymy... ;)