Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duszka 32

Fenoterol 36 tydz odst.i co dalej

Polecane posty

Gość duszka 32

Dziewczyny Moze któraś z Was miała obawy jak ja mam lada dzien odstawic ten lek a jak nie biorę zaraz brzuch twardy jak skała i jak to będzie martwie sie czy taki twardy brzuch nie zaszkodzi maleństwu jeśli to bedzie trwać dłużej ??

Gość agatka.....
masz odstawic bo ten lek sie bieze tylko do 36 tyg bo pozniej mozesz miec problem z porodem tak jak ja i miec wywoływany ,lekarze odstawiaj tez po 36 tyg bo juz dzidzus moze sie urodzic i bedzie dobrze, jak ci tak twardnieje to dostaniesz skorczy i na porodowke

Gość duszka 32
uuu już mam stracha ale to inaczej nie możliwe trzeba urodzic!!!!!!!Dzięki za odpowiedż

Gość agatka.....
Bedzie dobrze ,ja tez byłam na fenoterolu tylko lekarz sie zapomniał i brałam do 38 tyg i pozniej skakali kołomnie z kroplowkami na wywoływanie ,kolezanka lezała ze mna w szpitalu ktora tez brała fenoterol lekarz kazał odstawic i na drogi dzien juz była na porodowce trzymam kciuki🌼

Gość duszka 32
Dzięki!!!!!!!!!!!Mam za sobą jeden ciężki długi poród 7 lat temu dlatego panikuje choć wtedy biegałam do końca w super formie a teraz jest inaczej że mam nadzieje że bedzie lepiej i szybciej!!!

Gość JA BRALAM FENOTEROL
DO 37 TC - ODSTAWILAM I URODZILAM DOPIERO W 40 TC POROD NATURALNY . LEKARZ CO PRAWDA KAZAL MI BRAC CHYBA DO 34 TC ALE JA SIE BALAM URODZIC WCZESNIEJ , NIE CHCIALAM MIEC WCZESNIAKA. I DOBRZE ZROBILAM ODSTAWIAJAC PO SKONCZONYM 37 TC. DODAM ZE DZIDZIA URODZIALA SIE SZYBKO ( PORODU NIE TRZEBA BYLO WYWOLYWAC ) ZDROWA , DOSTALA 10 PKT APGAR . TAREAZ MA 5 MC I DO TEJ PORY MI W OGOLE NIE CHOROWALA . POZDRAWIAM I ZYCZE POWODZENIA. DODAM ZE DZIECKO NIE MIALO ZADNYCH SKUTKOW UBOCZYCH Z POWODU TEGO LEKU. A LEK TO ODSTAWIALAM STOPNIOWO BO NIE MOZNA TAK NAGLE .

Gość duszka 32
Mam nadzieje że u mnie też bedzie Ok !!!!!!!!!!Dzięki.Pozdrawiam!!!!