Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowana na maxa

Dolegliwości jelitowe na tle nerwowym

Polecane posty

Witam,czy występowały u was dolegliwości jelitowe na tle nerwowym i jeśli tak to jakie?

Gość bebebebebe
no wszystkie możliwe łącznie z kolką jelitowa , stres to zabójca...

Ja wczoraj miałam taki atak,mam teraz okres i czasami jak tam coś nie zabardzo chce wylecieć to boli brzuch bardzo a od dłuższego czasu jestem bardzo zestresowana więc dołączył do tego ból odbytu,miałam wrażenie że próbuję się załatwić z zaciśnietym tyłkiem i tak chyba ze 2 godziny brałam w między czasie nospę ale z tych nerwów zaraz ją zwymiotowałam,wtedy to już dopadła mnie taka panika że szok aż miałam wrażenie jakby mi się język do podniebienia przyklił.Tyłek mnie pobolewa cały czas od wczoraj ,tylko w nocy spałam jak zabita ,ale jak wstałam to od nowa zaciśnięty tyłek,wdęcia itp

A i jask wezmę ranigast nospę i jeszcze coś na uspokojenie np.hydroksyzynę to mam uczucie ulgi ale na chwilę bo póżńiej nachodzą mnie myśli że może mam tam jakiegoś raka i na nowo:((

Gość ja miałam
wymioty, ślinotok, "bicie serca" w brzuchu, biegunka, skurcze, wzdęcia, w końcu samo przeszło jak skończyłam studia wypij sobie gorący, mocny napar z melisy