Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość acha-kiełbacha

17-miesięczny malec...co mu dawać na obiad?

Polecane posty

Gość acha-kiełbacha

Mój synek do wczorajszego dnia na obiadek jadł gotowy obiadek z Hippa+mięsko z królika,kurczaka, cielęciny(zmieszane ze słoiczkiem).No włąśnie do wczoraj..Chyba mu się znudziło:) Poza obiadkami ze słoiczków jadł w sumie dużo różnych rzeczy..kanapki z serkami różnymi, paróweczki, ogórki pod każdą postacią:)biały,żółty ser i takie tam...Teraz chyba czas na "dorosłe" obiady:) Ale co mu dać?? Rzućcie prosze jakieś pomysły...

Gość acha-kiełbacha
no i wszystkie możliwe kaszki nestle uwielbia:)

Gość acha-kiełbacha
nie prosiłam o ocenę dotychczesowego żywienia mojego dziecka ale o rady obiadowe:) czy syf?? :) każdy może mieć swoje zdanie...:) mój synek rozwija się wspaniale!

to sie lepiej zainteresuj jak chodowane sa te warzywka wkladane do sloikow:o wiadome ze teraz sie rozwija normalnie wkoncu na takiej chemi trudno by bylo inaczej🖐️

Gość acha-kiełbacha
poza tym słoiczek jak wspominiałąm był do tej pory tylko częścią obiadu,mieszałąm go zawsze z WŁASNORĘCZNIE przyrządzonym mięskiem, warzywkami i jajeczkiem:)

Gość acha-kiełbacha
a warzywa z TESCO czy innego SUPERmarketu nie mają CHEMII???Masz własną ekologiczną hodowlę superekologicznych warzyw czy co?:)

Gość Gabkkkkkoooooooo
Takiemu dziecku mozesz juz dawac to co wy jecie, oczywiscie mniej przyprawione.