Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla driverkaaa

CZY MOZECIE MI NA TO PYTANIE ODPOWIEDZIEC ??NO SZLAK MNIE TRAFIA,WRR

Polecane posty

Gość przyszla driverkaaa

Wiem,ze te pytania nie maja nic wspolnego z uczuciami,ale tak sie sklada,ze wlasnie tutaj jest dosc duzo aktywnych osob ;p A wiec mam takie pytania (do kierowcow) : 1.Czy jak jezdzicie autem,to nie przeszkadza wam ,gdy pasazer cos do was mowi ??Wolicie cisze,czy rozmawiac?No mnie nerw bierze,bo nie moge sie skoncntrowac na jezdzie i robie glupie bledy ( poki co ucze sie jezdzic i wkurza mnie,gdy instruktor do mnie gada,a pozniej dziwi sie,ze sie zagapiam). 2.Mozecie mi wytlumaczyc jak to jest z tym parkowaniem :(?Egzamin mam 29 listopada,a ja nie umiem parkowac :( .Czy wtedy trzeba zmienic bieg na 1 ?I jak kierownica wycelowac,jak sie ustawic kolo auta(chodzi mi o parkowanie kolo auta ,przodem),zeby zmiescic sie w tych paskach ,liniach i zeby nie zachaczyc autem?Nie umiem tego wyczuc ,a moj szanowany instruktor tylko 5 razy ze mna parkowal na 30 godzin jazdy :( Jest jakas technika dobra,zeby mi to wyszlo?Tak samo z parkowaniem za autem,tylem.Porazka :(

Gość nie chcial bym cie dolowac
ale raczej nie zdasz za 1 razem...

Gość .młoda
to za co kasę dajesz skoro Cię nie tak przygotowywuje do egzaminu?;/ sama się upomnij żeby z Tobą to jeszcze pocwiczyl i wyjasnil