Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajaka

endokrynolog

Polecane posty

Gość jakajaka

dziewczyny prosze powiedzcie mi czy badania tj pobranie krwi na podłozu hormonalnym sa płatnymi badaniam na kase chorych? dodam ze jestem ubezbieczona z góry dziekuje za odp

Gość jeżeli masz skierowanie
jeżeli dostaniesz skierowanie od lekarza ginekologa albo endokrynologa, u którego byłaś na NFZ to masz za darmo jak się leczysz prywatnie to płacisz za badania ja płaciłam, ale warto było, tez jestem ubezpieczona, ale lekarz na NFZ nic mi nie pomógł i nie chciał dać skierowania

Gość jakajaka
dzieki za odp to sie przejde w tyg i zobacze jaki lekarz i czy w porzadku na pierwszy rzut oka a jak nie to faktycznie moze lepiej isc prywatnie

Gość karina8871
Powiem tak - tylko dobry specjalista jest w stanie znaleźć przyczynę naszych objawów. Nie tylko badania krwi są ważne. Zamiast iść po radę do pierwszego lepszego gabinetu, to lepiej udać się tutaj https://psychomedic.pl/endokrynolog-warszawa do profesjonalistów, którzy mają doświadczenie. Dobra diagnoza pozwala szybko rozpocząć leczenie.

Gość gość
Jakbyście szukali dobrego prywatnie to ja zadowolona jestem z http://sofimed.pl/oferta/endokrynologia/ Sofimed to dobra krakowska placówka medyczna, do wielu lekarzy tam chodzę i jak dotąd jestem zadowolona.

Gość ilonaD

W Lublinie dobrego endokrynologa macie w www.optimamed.eu/ Wcześniej chodziłam gdzie indziej, ale dopiero tu mam naprawdę dobra opiekę lekarską, jestem lepiej przebadana i mam lepiej dobraną dawkę leku. Teraz już na pewno nie zmienię lekarza.

Gość elena

Jeśli o Bielsko-Białą chodzi to ja leczę się u dr Sabiny Jara-Nowak w Centrum Medycznym Ultramedic. To bardzo dobra specjalistka, z fajnym podejściem do pacjentów. Jestem jej pacjentką od kilku lat i mam dobrze dobrane leczenie, dobre wyniki.