Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyle pięknych słów

Czy gdyby eks zobaczył mnie z innym, wróciłby?

Polecane posty

Gość tyle pięknych słów

Np. na tej samej imprezie, ja tańcząca i przytulająca się do innego. Czy to pomogłoby mu coś zrozumieć? Czy jeśli mnie rzucił, bo twierdził, że nic do mnie nie czuje, to to się nie zmieni? Czy zazdrość wyzwala uczucia?

Gość marlaaaa.a
na pewno by go ruszylo :P

Gość marlaaaa.a
ale jeśli nic nie czuł to raczej już nie poczuje

Gość jeśli byly to jest możliwe
jeśli cie nie kochal to możesz stanąć na nosie i zaklaskać uszami nic to nie da

Gość tyle pięknych słów
Ale może to jest dobry sposób na sprawdzenie go?

Gość ja nie a on tak
dobre pyytanko,a co jesli jeszcze nie rzucil ale mamy no taka przerwe nazwijmy to,czy to go w jakis sposob otrzezwi?czy raczej efekt bedzie odwrotny do zamierzonego?

Gość ee tam nawet jeśli
go ruszy to na chwile przeleci ją udowadniając sobie jaki jest wspanialy i jak laski na niego lecą i zostawi jak nie bylo uczucia to i nie bedzie

Gość tyle pięknych słów
Nie przeleci, bo seksu między nami nie było i nie będzie. Więc chodzi mi tylko o uczucie.

Gość z tego co piszesz to uczucia
też nie bylo zmień obiekt zainteresowań milości sie nie wyprosi, nie wyżebrze, nie wymusi intrygą ....... jest albo jej nie ma

Gość magdaaaaa
a co jesli on zerwał bo powiedzial ze sie 'wyczerpał' ale nie powiedzial ze nie kocha.. tylko ze mu zalezy mniej niz kiedys ...??

jesli coś jeszcze do Ciebie czuje to może by go ruszyło i zawalczyłby o Ciebie albo mógłby sobie pomysleć, że już Cię stracił i raczej tego nie odwróci... A jeśli on zerwał bo nic nie czuł to to wcale go nie ruszy..

Gość raczej ucieknie
z tego co zauwazylam, faceci maja bzika na punkcie dziewictwa swoich lasek. Najlepiej zeby byl on i tylko on. A jezeli juz nie byl tym pierwszym to woli o poprzednich nic nie wiedziec albo sam sobie wmawia ze to na pewno byly jakies niewypaly. A jak juz zobaczy swoja byla klejaca sie do innego goscia to zwykle zaklada ze musialo byc co wiecej miedzy nimi i wtedy zwykle duma nie pozwala mu wrocic. No i szczegolnie ze inni widzieli. Druga opcja to ze bzyknie jakas laske tak dla demonstracji i zeby wszyscy wiedzieli a potem wroci do eks.