Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Berta_Beretka

szukam kogoś kto studiuje dziennikarstwo na UŚ lub na wydziale filologii polskie

Polecane posty

Gość Berta_Beretka

zgłaszać się:)

Gość Berta_Beretka
nie ma takich?

Gość ttttttttttttttttttttyyyy
ja genetyke...

Gość Berta_Beretka
chciałabym wiedzieć czy na Uniwersytecie Ślaskim jest dziennikarstwo? nie mogę tego znaleźć na stronie US-ia. w wymaganiach na dane kierunki swego czasu nie było słowa o dziennikarstwie... chciałam jeszcze zapytać jaki dzień jest wolny od zajęć? środa?

Gość azjaaaaaaaaaaaaa
jest dziennikarstwo ale podyplomowe na wnsie

Gość Berta_Beretka
właśnie o podyplomowe mi chodzi:) kiedyś było jako specjalność na politologii na WNS właśnie a jak jest teraz? jaki dzień jest na tym wydziale wolny?

Gość azjaaaaaaaaaaaaa
dokladnie nie wiem bo sama nie studiuje tylko dwie koleżanki :) ale na pewno zajęcia w soboty i w niedziele, w tygodniu wolne.

Gość Berta_Beretka
czyli jeśli ktoś chciał studiować dziennikarstwo to musiał zdawać na politologię, tak?

Gość azjaaaaaaaaaaaaa
nie, po co politologia? :) jakiekolwiek studia skończone nawet licencjackie, moi znajomi po licencjacie z socjologii tam studiują nie ma egzamonów decyduje kolejnosć zgłoszeń

Gość azjaaaaaaaaaaaaa
inaczej: kiedyś może było jako specjalizacja na politologii ale oibecnie podyplomowe dziennikarstwo można robić po każdych studiach ehh przepraszam problemy z wyrażeniem własnych myśli, jestem po 14 h pracy i nie myśle juz :/ ale tych informacji jestem pewna na 100% bo sama chcialam zdawac tam rok temu, w końcu poszlam na ZZL

Gość Berta_Beretka
myślę teraz o dziennych:) tam chyba były egzaminy... gdzieś wyczytałam, że dziennikarstwo to specjalność na politologii... w każdym bądź razie dzięki, bardzo mi pomogłaś:)

Gość azjaaaaaaaaaaaaa
jesli chodzi o dzienne niestety sie nie orientuje, ale nie slyszalam zeby cos takiego bylo a studiowalam na wnsie 5 lat ;) ale może po prostu mało zorientowana bylam ;) popytam znajomych z politologii, zajrzyj za jakis czas ;)

Gość Berta_Beretka
zajrze:) dzięki