Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kora masłowska

Czy w każdym hm sa ubrania ciążowe?

Polecane posty

Gość kora masłowska

Jak wahają się koszta spodni ciażowych jeansowych? Czy rozmiar 44 też będzie? Prosze o odpowiedź.

nie wiem jak w h&m ale w c&a spodnie ciażowe kosztują 150 zł

Gość kora masłowska
odziez ciazowa jest bardzo droga, ja kupilam ostatnio w sklepie no-name spodnie i po pierwszym praniu poszły so smieci bo reklamacji nie uwzgledniono, dlatego pytam o h&m bo z ich ubran jestem zadowolona

Gość MamusiaSynusia___
ja miałam dwie pary spodni h&m mamma i byłam z nich zadowolona kupiłam w promocji za dwie pary zaplaciłam 220 zł :)

Gość giaaaaaaaaaaaaaaaaa
w tym gdzie sa dzialy z ciuchami dla dzieci powinny byc na 100%. z mojego doswiadczenie wynika, ze nie musisz nawet kupowac w dziale ciazowym, bo teraz jest akurat moda na szerokie tuniki i leginsy/jegginsy wiec mozesz je kupic w kazdym dziale i zawsze beda pasowac. ja tak robilam. legginsy pod brzuch od frontu, na tylek normalnie, a tunika to kazda byla ok, bo sa szerokie i lejace z przodu w okolicy brzucha i piersi.

Gość jedyne co warto kupic
nie w kazym, raczej w tych wiekszych... spodnie okolo 120zł kosztuja ale pochodzisz cala ciaze....ja kupilam jedne na wyprzedazy za 69zł rurki i cala ciaze w nich chodzilam nie firmowe wclkae nie tansze a jakosciowo nie wiadomo ile pochodzisz

Gość jedyne co warto kupic
tak ktos wyzej ma racje inncyh ubran nie kupuj w dziale ciazowym bo szkoda za to placic, lepiej wybrac normalne a o fasonie takim ze brzuch wejdzie... ale akurat spodnie to warto kupic i szczegolnie na jesien zime

czasami w H&M sa promocje, ostatnio kupilam sobie tam dzinsy ciazowe (zarabisty fason-rurki) za 100zł! Ale ogolnie maja zawyzone rozmiary; przed ciaza nosilam 38 spodnie a te ciazowki kupilam sobie 36.. a w bluzkach ciazowych w rozmiarze 36 sie topie, bo tylko brzuch mi urosl, reszta wogole... wiec ogolnie trzeba mierzyc i nie kupowac na oko z Allegro..