Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaaaaaaa

kiedy facet widzi ze kobiecie zalezy przestaje sie starac czy to prawda?

Polecane posty

Gość malaaaaaaa

nie wiem jak to wytlumaczyc ale z facetami jest nieraz tak ze jak zobacza ze kobiecie zaczyna zalezec to przestaja sie starac .. nie wiem. mam racje? co zrobic zeby mu zalezalo?

Gość malaaaaaaa
no ok ale jesli kobieta wyczuwa ze tak jest jak wtedy w takiej sytuacji sie zachowac?

Gość khb
ale o jakiej ty sytuacji mówisz? To początek znajomości ? Czy jesteś może już np w 1 rocznym związku ? Bo to różnica :)

Gość malaaaaaaa
3 miechy tzn moze przesadzam ale nie chce zeby tak bylo dlatego tez pytam

jka facet widzi że kobiecie zależy to się trochę rozleniwia z drugiej strony jak widzi że laska olewa to on tym bardziej:P

Gość malaaaaaaa
hehe no wlasnie wiec co robic?;p

Gość khb
3 miechy, hmm to taki moment pomiędzy fazą wzajemnego uwodzenia fascynacji a stabilnym związkiem. Po prostu nie pokazuj mu że jesteś cała jego i tyle.:) Ty byś już chciała żeby związek był stabilny mieć w nim całkowite oparcie, a on by chciał się jeszcze pobawić w uwodzenie :P a później kiedy już będziecie sobie mocno bliscy po poprostu niech każde z was ma swoje życie nie osacza drugiej osoby ale jednocześnie niech pokazuję że jest dla niego ważna.:) Ja jako facet nie uznaje czegoś takiego jak zabiegać o kobieta, nie zabiegam od początku :P, Pokazuje zainteresowanie nią i tego samego wymagam :) Nie bawię się żadne gierki ale lubię jak na początku jest ta nie pewność, kobiety też ją lubią ;) . A później kiedy jesteśmy sobie już bliscy to już inne rzeczy się liczą a przyjemne jest to ze ma się po po porstu kochająca osobę i też się ja kocha :) Pozdrawiam :)

Gość niby tak
czytam Was sobie... i zadam pytanie z innej beczki.. mi też się wydawało, że 3 m-ce to dużo.. pewien meżczyzna, prawie 3 m-cach powiedział mi, że niczego do mnie nie poczuł przez ten czas.. to się chyba wie po kilku spotkaniach a nie po takim czasei, prawda?

Gość niby tak
jest tam kto?:)

Gość odpowiadając na pytanie
tego wcale sie nie wie po kilku spotkaniach czasem przy bliższym poznaniu sie zyskuje czasem traci ty stracilaś bywa, że ktoś sie spodoba i tego spodobania wystarczy na kilka spotkań, potem już trzeba mieć to" coś" co dziala na druga osobe i powoduje , że chce z tobą być widocznie ty tego "czegoś " nie mialaś chlopak jest i tak w porządku, że ci szczerze o tym powiedzial

Gość malaaaaaaa
slyszalam tez taka opinie ze po tych okolo 3 miesiacach wlasnie jest taki moment zalamania ale to wiadomo ogolnie mowiac moze to oznaczac jakas zmiane khb bardzo dziekuje za odpowiedz :) wlasnie w zwiazku nieraz trudno wyczuc to aby byc takim nie do konca osiagalnym ale zeby partner odczuwal zainteresowanie ogolne z naszej strony