Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figlarny Miecio

Czy warto wiazac sie z lekarka?

Polecane posty

Gość figlarny Miecio

Poradzcie. jak to jest z lekarkami? Czy tylko praca, praca i wciaz praca? Czy dobre sa w lozku? Czy ostry seks? Czy zdradzaja z kolegami w pracy na dyzurach?

Gość figlarny Miecio
to ma byc odpowiedz na moje pytania? to nie kwestia czy on a mnie chce lecz czy ja chce, zamilknij jak nie masz nic do powiedzenia

Gość hahahahahahaha
zalezy jaka specjalizacja, jezeli jest chirurgiem, seks zapewne bedzie ostry :D

Gość Mieciu bądźmy szczerzy
od ojca lepsza nie będzie, ale może daj jej szansę

Gość figlarny Miecio
to jakis paskudny pedalski podszyw ten wyzej

Gość figlarny Miecio
nie mialbym nic przeciwko takim zabawom erotycznym, nawet bylbym zadowolony, mowisz wiec ze seks bedzie rozrywkowy?

Gość do Miecia bzdecia
Miecio chyba się seriali naoglądałeś i ci się pokićkało: to był ostry dyżur , a nie - ostry seks :P

Gość kobieta - lekarz
hehehe, ja jako lekarz - kobieta oczxywiscie nie chcialabym kolesia o imieniu Miecio, a tym bardziej faceta ktory wybiera sobie taki nick ;P a co do wypowiedzi wyzej - dlaczego nie chcesz kobiety ustawionej wyzej zawodowo? cierpi meska duma? bo w sumie cos w tym jest... kobiety lekarze wiaza sie z lekarzami, prawnikami.. inni jakos ich hehe mozna powiedziec ze nie chca, boja sie :D

Gość figlarny Miecio
a co zlego w imieniu Mieczyslaw? jest wielu lekarzy o imieniu Mieczyslaw google podalo 188 tysiecy stron gdy wrzucilem hasla lekarz i Mieczyslaw

Gość owowowowowoowow
ja jako kobieta i lekarka tez bym Miecia nie chciala :) Sorki :)

Gość kobieta - lekarz
Ale ja tez lubie spotykac sie ze znajomymi i pic piwko :) I to prawda - jestesmy nieco bardziej wybredne w wybieraniu sobie mezczyzn, ale to nie znaczy ze musi byc super inteligentny, z doktoratem itd. Ja lubie normalnych facetow, lekko wyluzowanych, lubiacych to co robia, bo wtedy sa zadowoleni z zycia, za to nie cierpie marudnych i wiecznie skrzywionych ze im zle, ale nie potrafiacych nic zrobic by to zmienic :/

Gość figlarny Miecio
nawet lekarza? o co wam drogie panie chodzi? nie kumam

Gość owowowowowoowow
bo taki wiesz Mieciu=śmieciu

ksiaze bzik - a co, hehehe, byles badany? ja ostatnio musialam badac jadra jednego pana, a fuuuuuuuuuuu

Gość 5 zł mi nie oddała sąsiadka Ju
Ty Miecio za prosty jesteś na lekarkę

Gość upupupupupupuppp

Gość taki jeden 29
nie warto.Nudne toto,wiecznie zmeczone.Horyzonty waskie,szpital lub poradnia.poczuycia humoru zero.Na dodatek sa najcyesciej bryzdkie.Po co komu taka.

kurde prawik a Ciebie to wszedzie pelno :D i ciągle CI żadna nie odpowiada, a to za mądra, a to za bezpośrednia, a to niedziewica, a to sie na ulicach oglądają... Ty to naprawde sprobuj do mężczyzn postartowac bo laska żadna Ci nei odpowieada...

Gość taki jeden 29
prawiczek.. urzednik by jej nie odpowiadal,to jakas zarozumiala.Co tez taka o sobie mysli.Pieniedzy moze troche by przynosila,ale w domu malo bywa.Obiady nie ma czasu ugotowac,ani sprzatznac. Wielbiciel piwa jestes mowisz.O,z tym juz gorzej.Tego nie lubi,ale tutaj chzba sie z nia zgodze,w tym jednym

niewysoka brunetka, włosy w lokach, szare oczy, skóra taka złocista a nie różowa, niechuda ale i niegruba, biust duzy. nie zobaczysz mnie, nie dzielę się zdjęciami z obcymi osobami :P

nie szkodzi :) nie daję nieznajomym nic osobistego. maili, telefonów, zdjęć, nazwisk, nic :P

ja znam fajne osoby w realu, net to tylko rozrywka :) wiec nie zamierzam sie ujawniac :P