Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elżbieta z kotem na głowie

błąd lekarski?

Polecane posty

ok. 5 lat temu okzalo sie ze mam nadzerke. nie mialam wtedy internetu, malo wiedzialam o tym schorzeniu, udalam sie lekarza prywatnie i tam zaproponowano mi wypalanie nadzerki. doszlo do zabiegu. wszystko byloy ok gdyby nie to, ze jakis czas potem dowiedzialam sie, ze wypalanie nadzerek nie jest zalecane kobietom nierodzącym jeszcze, bo w trakcie porodu moze pęknąć macica, poniewaz w trakcie elektrokoagulacji wytwarzaja sie zbliznowacenia. bardziej zalecany jest zabieg zamrazania. lekarka ani slowa mi o tym nie powiedziala, tym bardziej ze dysponowala tylko aparatura do wypalania. nie poinformowala mnie o szkodliwosci i ryzyku pozabiegowym. niestety, poniewaz byla to wizyta prywatna nie wiem, czy lekarka dysponuje jeszcze moja kartą, tzn. czy istnieje jakikolwiek dowód ze to ona wykonywala elektro. czuje sie oszukana. zastanawiam sie powaznie nad tym, czy posiadac dzieci.

Gość nie jest aż taj źle mozesz mie
mieć dzieci???

czy jest szansa jakiegokolwiek zadośćuczynienia , gdybym pozwała taką lekarkę?

Gość po 5 latach nie
po 5 latach nie masz szans, już przedawnione jeżeli masz blizny na szyjce macicy to pozostaje zawsze cesarskie cięcie, nie musisz rezygnować z posiadania dzieci