Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładna miła sama

czy istnieją jeszcze fajni faceci...chcę tylko żeby tacy się odezwali

Polecane posty

zgadzam się z Tobą - kobiety są beznadziejne.Dlatego wolę facetów ;) A teraz pooceniajmy facetów - właściwie to wszyscy są dużo gorsi od nas samych... dla siebie

Gość tołonnnn
"poniżający innymi" - wiesz dziewczyno co piszesz??? być ładną i miłą to trochę za mało, jest wiele dziewczyn które prócz tego są jeszcze inteligentne, więc nie dziw się że fajni interesują się nimi a nie tobą z resztą coś mi się wydaje, że "ładna" to sama sobie wmówiłaś....

Gość *Sami
:O W końcu poniedziałek,desperaci nienawidzący kobiet zaatakują dopiero w pt.

Gość bernadetka86
istnieją istnieją, oj istnieją... jestem żoną jednego z nich :):P:D

Gość *Sami
Misiekatakują od pt-niedzieli. To już nudneale nic nie da sie zrobić,żałosne imitacje facetów na forum byli bedą i są:O na szczescie tacy jak Ty tez sie pojawiają🌼

Gość *Sami
:) Normalnych sie docenia,

Sami zgodze sie z toba:D tych frustratów i chuliganskiego smarkactwa własnie jakos tak na wekendowe wieczory przypada czas.. tez to zauwazyłem:O

"tych frustratów i chuliganskiego smarkactwa własnie jakos tak na wekendowe wieczory przypada czas.." niektorzy frustraci pisza tez w pracy :P (sie rymnelo)

Kwiatek - a pewnie że jest zamek:) nie no tak schodzac z tematu to uważam że fajowe miasto:) (nie to żebym jakąś reklame robiła czy cóś) - brakuje wprawdzie trochę centrum rozrywki i takie tam....i za dużo supermarketów powstaje, ale ogólnie giciorek;)

Gość dfsdss
Srednio lubie Rzeszow , studiowalem tam budownictwo na Politechnice i to na zawsze zniszczylo moja psychike :D