Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładna miła sama

czy istnieją jeszcze fajni faceci...chcę tylko żeby tacy się odezwali

Polecane posty

niechciany - wyluzuj trochę, na pewno znajdziesz jakąś fajną dziewczynę...czuję ze jednak takich więcej niż fajnych facetów i nie mów jakiś rzeczy o tabletkach...eh

Gość siakal laka bum bum
znam jednego takiego niby normalnego, ale straszny mięczak jest z niego, taki typowy ksiegowy, ma 27 lat i podjezewam , ż ejest prawiczkiem.......bo normalny facet na jego miejscu dał by sobie spokój za łażeniem za mną na jego miejscu

Gość dla tych tępaków
powiem wam gdzie można znalezc prawdziwą i dobra kobiete,wiecie gdzie na cmentarzu to taka która opłakuje

Gość niechciany
eh życie nie ma sensu! każda ładnie mówi pisze piękne słowa a później i tak ma w d.... i badz tu normalnym

Gość 469490sdfa
Jestem z Mielca.Ladna miła ile masz lat ?

Gość do niechcianego
słonko no trzeba się starać poprostu ,jak sie hce mieć lalunie to trzeba za nia latać,torebke jej ponosić,kwiatuszki kupić,do kina zaprosić,o kobiete trzeba dbać jak o kwiat,jak nie bedziesz dbał to zwiędnie ta miłość

Gość niechciany
sa rzeczy które są tylko dla wybranych - szczęście radość itd.

Gość królewna śnieżynka
panowie weźcie się w garść i podbudujcie kobiety,że są faceci porządnie na t swiecie,a ja tu czytam same wulgaryzmy

Gość 469490sdfa
Ehh,ja mam 18 lat więc nic z tego.

Gość porządny i sam
pewnie, że są porządni-np ja:) Slicznotki są be:) robią łaskę i stroją fochy: najlepsze są normalne dziewczyny:)

Gość królewna śnieżynka
niechciany masz chyba kiepski dzień,jak będziesz tak sie dobijał to nigdy szczęscia nie zaznasz,a może być tak blisko ciebie,miej tylko oczy szeroko otwarte

Gość niechciany
dbać trzeba np. jechać 270km. bo wyszła ze szpitala i trzeba było pomóc w pracach domowych... a myślałem że mogę być szczęśliwy. głupek

Gość królewna śnieżynka
no to jaki problem wsiadasz jedziesz i pomagasz,jak chcesz być szczęśliwy jak nie chcesz pomoc

Gość niechciany
pojechałem pomogłem dzieci popilnowałem bo to samotna matka:(( a teraz jak juz niepotrzebny to do śmietnika jak śmieć!!!

Gość 469490sdfa
Jeszcze kogoś na pewno znajdziesz,głowa do góry:).

Gość 469490sdfa
xxyyxx-Nie lubisz kobiet ? ile masz lat ? Bo ja też zbytnio za nimi nie przepadam:)

Gość królewna śnieżynka
niechciany głowa do góry to napewno porządna dziwewczyna skoro ma dzieci o takie kobiety trzeba dbac,ona napewno ma dużo bowiązków,zadzwon do niej co ci szkodzi może ona czeka na ciebie i twoja pomoc

nie , jestem jestem . od lat to samo . ta sama stopka. a Tu chwile nie pisze tylko czytam biernie i juz sie podszywają:P :) a Ty znów nocąą :)

Gość królewna śnieżynka
kobiety z dziećmi to najlepsze partje,one wiedzą czego chcą od życia dużo przeszły to takie matki polki,trzeba takie szanowac

Gość 469490sdfa
xxyyxx-Masz rację,tez nienawidzę kobiet,taka niby ładna myśli że może mieć każdego kolesia,śmiech na sali,pudrują się,palą,piją,zdradzają facetów i bóg wie co jeszcze robią.