Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady_GaGa

znacie kogos kto napraede duzo

Polecane posty

schudł w krotkim czasie wiem wiem ze to nie jest forum na te tematy ze powinnam napisac to na \"diety\" ale tu na ogolnym jest wiecej ludzi i moza akurat ktos mi odpowie

Gość ja schudłam

Gość anka baranka 2 kije
moja przyjaciolka 13 kg- ale nic nie jada:D

Gość bezrobotny prawiczek 34
Ja cie pokocham taka jaka jestes 😍

Gość ja schudłam
przez 3 tyg mozna zjechać do 10 kg

ale jak? mozesz mi napisac? mam dosc duza nadwage i chce schudnac jak naj wiecej do sylwka

Gość anka baranka 2 kije
ale nic nie jedzac i duuuuzo cwiczac- ale i tak sie cos pewniwe wroci :o ami pasuje tak z 7kg zrzucic bo jestem turem:(

Gość koza niedzielna
schudłam o rozmiar w 2tyg......

Gość pokaz fotke

Gość ja schudłam
ja zastosowałam najpierw dietę Cambridge przez 2 tyg. ale to dosyc drogo wychodzi. Dlatego zamiast tych proszków piłam 3 szklanki maslanki dziennie podzielonej na 5 porcji. Do tego łykałam witaminki

Gość dekorumTante
Nie radze. Od takieg szybkiego chudniecia latwo nabyc efekt jojo. Poza tym zle to wplywa na pamiec itd.

Gość ja schudłam
cały sens w diecie polega na tym, żeby potem prrzechodzic stopniowo na normalne jedzenie. Czyli po skończeniu dity- w 1 tyg. wprowadzasz tylko np. obiad zamiast ! szkl maslanki. W 2 tyg dodajesz normalne sniadanie. a dopiero w 3 tyg. jesz normalny posiłek. Wtedy nie ma efektu jojo. Poza tym stosuje dietę niełączenia i wszystko jest ok :)

Gość ja schudłam
a i najważniejsze- pić dużo wody- co najmniej 2 litry dziennie. Ja nie mam efektu jojo- a po tej dietce jestem już prawie 2 lata

Gość faxafacfafc
ja schudłam chyba 9kg w 10miechy ,ale to jadłam po prostu regularnie i zadnych totalnie slodyczy i bez mąki czyli chleba panierek itd. i dużo ruchu ;) i nic nie wrociło przez 2 lata,a jeszcze do tego schudłam kolejne 15 ;) przez 2 miechy ;)

Gość faxafacfafc
**********w 10 dni

ale tylko maslanka przez 2 tygodnie??? jak sie czulas ??? chodzi mi o to cznie nie bylas slaba

Gość koza niedzielna
stosowałam diete kopenhaską , z 44 rozm przeszłam na 42 i też zaczyna wisieć -teraz jestem na diecie 1000 kcal i rozglądam się za ciuchami :)

Mój znajomy schudł w przeciągu 2-3 miesięcy ponad 20 kg! a raczej prawie 30... Zrobil to cholernie niezdrowo bo nic nie jadl, tylko pił wodę soki i cherbate... Zdrowie mu podupadło od tego:/ Organizm się wyniszcza...

Gość ja schudłam
najgorsze w sumie były tylko pierwsze 3 dni. Najpierw ssanie w zołądku i ospałość, ale potem to nawet mi się jeść nie chciało :)

nie jest az tak zle ;) znam gorsze przypadki ;) nie lepiej powoli a skutecznie ? ogranicz slodycze, zarlo + duuuzo ruchu ;]

Gość ja schudłam
nie jestem zwolenniczką głodówek- bo to nic nie daje, mozna tylko sobie rozwalic zołądek. No i faktycznie jak faxafacfafc ograniczyć potrawy mączne i węglowodanowe- nie łaczyć ich z niczym- chleb razowy- jedynie z rybą do przyjęcia

jest tragedia nawet nie wiem kidy to sie uzbietalo ;/ moze i lepiej powoli ale ja tak bardzo chce w sylwestra ladnie wygladac napewno myslicie sobie dlaczego nie zaczelam sie wczesniej odchudzac a to dlatego ze zawsze mowilam od poniedzialku ;/ i tak jakos nidy nie moglam sie wziasc za soebie tak naprawde

Gość babuni junia
kochana, moja rada jest to by sie nie porywac na zadne szybkie diety. sama bylam wiecznie na diecie przez 3 lata i przez ten czas przytylam 10kg, gdyz po kazdej dziecie cud mailam efekt jojo i przybieralam troszke potem znow chudlam i to samo. i tak doprowadzilam sie do stanu rozpaczy,tzn wg mnie bo otyla nie bylam ale tylam głownie w udach a jak chydlam to glownie z ramion i biustu wiec tylek rosl i bylam bardzo nieproporcjonana. teraz od 1,5miesiaca cwicze 4-5 razy w tygodniu w klubie fitnness,staram sie nie jesc po 20 i ograniczam weglowodany (tzn uwielbiam chleb i przyznam ze czasami jak kupie taki swiezutki to w ciagu dnia 1/2 jestem w stanie zjesc) ale ogolenie staram sie unikac ww. jak mam wielka ochote na cos slodkiego to kupuj sobie batonika,bo jak go nie kupie kiedy mam ochote to potem wpieprze 200 innych kalorycznych rzeczy ,zeby o nim zapomniec a i tak sie nie uda. no ale do tematu: w ciagu 1,5 miesiaca powoli ale skutecznie schudlam 6kg, mam lepsza kondycje,poprawila mi sie figura,zmniejszyl sie cellulit i poprawil humor. Ja wiem ze kazdy chce schudnac szybko,ale grunt to zrozumiec ze szybko moze dla 1% populacji znaczy trwale. Teraz chudne powoli ale nie zabierajac sobie przyjemnosci jedzenie i nie myslac obsesyjnie o nim,oraz nie katujac sie,wiec czuje sie jakbym nie byla na diecie tylko dbala o siebie bardziej. I polecam to kazdej kobiecie. Ciasto czy tort raz na jakis czas to nie grzech,jedzenie to nie grzech a przyjemnosc, tylko musimy jesc madrze i zdrowo!!

moj kolega schudl 50 kg w pol roku. najpierw pol roku sie przygotowywal, czytal o dietach, zdrowiu i ukladal jadlospis, cwiczenia itp a potem jak sie za siebie wzial to zostalo z niego 75 kg. wytrwalosci :)

tak rozumiem ze powoli jest bardziej bezpieczniej i zdrowiej... ze nie bedzie jojo ale szczerze mowiac to zobie wszystko zeby schudnac do sylwka