Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dekorumTante

Nie moge zdzierżśyc ludzi ktorzy sie chwala!!

Polecane posty

Gość dekorumTante

Po prostu nie znosze takich!!!Zwlaszcza takich co sie wiecznie chwala na nk. Wpisuja w rubryki "O sobie", "czym sie zajmuje" rzeczy typu zakochana, zareczona, pani dyrektor, magister, doktorantka, i co chwile tylko te rubryki zmieniaja. Moge zaobserwowac wsrod niekotrych znajomych na nk tendencje do zmieniania informacvji w rybrykach srednio co miesiac! Do tego nie rozumiem po co ludzie sie zapisuja do skzol do ktorych co dopiero sie dostali- mowie o studiach. Przeciez nie ma tam klas, wiec po co sie zapisywac. Poza tym kontakt z osobami sie ma na codzien, wiec nie rozumiem tego. Ja widze w tym cos z chwalipetactwa- wpisze sie do szkoly do ktorej sie dostalam- niech wszyscy zobacza jaka jestem madra, inteligentna i wspaniala. Smieszy mnie to po prostu. Wydaje mi sie ze ludzie dopisuja sie do szkol ( mowie o studiach) zeby zrobic pokazowke. Chca podkrelic na jaki oni super uniwersytet sie dostali. Nie moge tez zniesc ludzi co maja po 20 lat i wiecej i w opisach gg uzewnetrzniaja swoje osiagniecia. Dzisiaj znajoma w opisie miala: znowu stypendium mi przyznali! Yupiii!! Dla mnie to po prostu zenada.A dziewczyna ma 25 lat! No i po co ona to pisze? Zeby wszyscy wiedzieli ze ona jest madra? O co jej wlasciwie chodzi? Albo inna osoba: Kocham mojego Misia najbardziej na swiecie. No cholera jasna to niech mu to powie a nie pisze !

Gość bezrobotny prawiczek 34
Moze ty nie masz sie czym pochwalic i ci zal :classic_cool:

Gość dekorumTante
mam służbowego maila na odloty.pl :classic_cool:

Gość dekorumTante
jezdze matizem na gaz

Gość nie chwala sie tylko informuja
co sie z nimi dzieje, po to jest ta rubryka. Jesli doktorantka to co, ma pisac ze doi krowy? Nie wolno pisac, ze zareczona? to przeciez normalne zycie. A co twoim zdaniem wolno pisac? Jak cie wkurzaja obcy ludzie to po co wchodzisz w ich profile? A z sukcesow znajmych powinnas sie cieszyc a nie wybrzydzac. Nieszczesliwa bedziesz w zyciu z taka postawą.

Gość dekorumTante
Wiem ze to nie dobrze ale nie potrafie zmienic mojego nastawienia do takich ludzi. Koniec kropka :0