Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fcsdfsfff

czy isc na dzienne?

Polecane posty

Gość fcsdfsfff

jestem na zaocznych bo za pozno zlozylam papiery, i teraz mam dylemart-przenosic sie na dzienne? gdzie jest latwiej zaliczac?

Gość fcsdfsfff
resocjalizacja

Gość mjoihifdgf
na zaocznych jest łatwiej ...tak slyszalam ale to moze być nic nie warta informacja wiec wiesz ;)

Gość latwiej jest na zaocznych

Gość fcsdfsfff
tzn sprawa jest tez taka ze mieszkam i pracuje w "umarlym" miescie, znajomi sie rozjechali, nie ma imprez itd i chcialabym tez troche "poszalec" wiec nie jest to czysta chec nauki hehe. i wlasnie mam dylemat o- bo chcialabym troche"odzyc"

A to tam sie studiuje gdzie jest latwiej zaliczac? HAHAHAHH niewazne co byleby było łatwiej :D

Gość fcsdfsfff
oj tam w nosie mam czcze wiadomosci- chodzilam do 2 letniej, moze nie studia, ale w rankingach byla w czolowce, wymagali tyle ze mi juz bokiem wychodzilo i co? poszlam do pracy i wykorzystuje moze z 50% wiadomosci ktore mi tak wpychali do glowy. bezwartosciowym informacjom mowie nie- i wiem ze czesc z nich przyda sie w normalnym zyciu a nie tylko w pracy to jednam sporo jest nam zupenie zbednych. a i tak liczy sie papier bo konkretna wiedze zdobywamy juz pracujac