kasiunia686 0 Napisano Listopad 16, 2008 czy test wykarze mi ciąże lub jej brak jeśli wykonam go tydz.po stosunku ?? bo do okresu mam jeszcze 2 tyg. a bardzo bym chciała wiedzieć czy zaszłam w ciąże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia_S 0 Napisano Listopad 16, 2008 nie nie pokaże Ci musisz czekać az co najmniej do planowanej miesiaczki a wyjdzie Ci najszybciej 3 tydodnie po stosunku serio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiunia686 0 Napisano Listopad 16, 2008 noo własnie. ale skoro mogło dojsć do zapłodnienia to dlaczego nie wykarze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiunia686 0 Napisano Listopad 16, 2008 wykaże* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agyness 0 Napisano Listopad 17, 2008 nie wykaże, bo progowe stężenie hormonu w moczu może być zbyt małe, jeśli chcesz wiedzieć szybciej zrób sobie betę . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poziomka_84 0 Napisano Listopad 17, 2008 ja mysle ze tak po 14 dniach mozesz juz zrobic, choc nie wiadomo czy wynik bedzie wiarygodny. Jezeli test bedzie negatywny a @ nie bedzie , musisz zrobic ponownie w dniu @ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach