Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

obserwatorka_kr

blagam o pomoc

Polecane posty

od kilkunastu tygodni dostaje smsy z nr 73 212 ... mimo iz kilkukrotnie prosilam w biurze obslugi konsultantow o pomoc, wciaz dostaje kolejne smsy. wygladaja tak : 73212 Mimo braku Twojej reakcji, prosze o pilny kontakt. Informacje, ktore przekazaly mi ostatnio karty nie powinny czekac do jutra! Wyslij INFO na 73212 jak to zakonczyc, bo naprawde szlag mnie trafia

Gość Znawca prawd starych jak świat
Cóż beznadziejne reklamy , dobrze że nie dzwonią do Ciebie z ofertą niesamowitych i tanich kompletów pościeli bądź innych cudów

napisalam niedokladnie, oczywiscie chodzi o rozmowy z konsultantami w orange, oni obiecuja, tlumacza, ze zastosowano blokade, ale ja wciaz dostaje kolejne smsy, tdzis ze straszonkami : Emanujesz teraz zla aura Nie zwlekaj! Slij OPIS na 73212

Gość zmien nr telefonu
to chyba nic nie kosztuje

Gość pewnie cię to nie pocieszy
Mój facet dostał podobnego sms o treści : Niewierność? chcesz wiedziec więcej? Zadzwoń na nr ..... wychodził wtedy akurat do mnie, ja mu wczesniej wysłałam informację, że odwołuję spotkanie, ale mojego sms to już operator nie dostarczył, wieć Mój nie wiedział, że ja nie mogę. Przyjechał i 45 min sterczał pod blokiem, a ja byłam w pracy 😭 Dodzwonić się do mnie nie mogł, myślał, że coś mi się stało, albo, że może za chwilę dojadę, tylko się spóźniam... Wreszcie po 2 godzinach przyszedł ten mój sms z informacją, że muszę siedzieć w pracy :-( Tych co wysyłaja te durne reklamy z głupimi pseudoinformacjami to udusiłabym gołymi rękami. A, i mam telefon u innego operatora, u Plusa.

wiecie, wpisalam w goglach ten nr, znalazlam jakas telewizje izoteryczna, napisalam maila, ze jesli raz jeszcze dostane smsa podam ich do sadu... nie ma odpowiedzi, ale w razie czego mysle, ze mam do tego prawo... mam prawo sie bronic... a z drugiej strony to naprawde dno, zeby nie odpisac, przeciez tam siedza jakies ofermy i odpieraja przeciez poczte elektroniczna...

Gość ano... problem...
heh mam to samo codziennie dostaje po 2, 3 smsy w tym stylu, " karty pokazaly mi cos waznego chcesz wiedziec co??" wyslij sms za 3,66 albo ze ktos jest w moim otoczeniu albo ze ktos o mnie mysli albo inne glupoty i to po kilka razy dziennie, co prawda nic z tym nierobilam ale tez juz mam dosc tych smsow bo to juz tak z miesiac ...

a nigdy nie wysyłałaś do nich smsów? :P moze pomylili numery i dostajesz za darmo jakieś wskazówki jak zyc za któe normalnie musialabys zapłacić 1,22 :D

wysylaja codziennie, 73 212 straszac mnie nieszczesciami .. nie odpisalam, i na poczatku kasowalam smsy- ale teraz po prostu szlag mnie trafia, tym bardziej ze stracilam juz czas na rozmowy z konsultantemz orange, ktory nie moze mi pomoc, bo choc obiecuje blokade z tego nr ( 73...) JA DALEJ TE CHOLERNE SMSY OTRZYMUJE :(