Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysza*

Gdzie spotkać normalnego faceta???

Polecane posty

Gość ofer ma
i żeby było śmieszniej to autorka ma 22 lata. w tym wieku to mi trudno było znaleźć kogoś kto by nie spełniał tych warunków. oczywiście z grona moich kolegów/znajomych a nie ze znajomych moich rodziców.

"mysza* moje wymagania : - bez dzieci - bez żony - nie robiący błędów ortograficznych - bez kryminalnej przeszłości - bez problemu alkoholowego bądź narkotykowego. wiecie jak trudno takiego spotkac? " To nie jest normalny:P. Normalny zwykle ma potomstwo,ma problemy z nałogami a często tez mają żonę:P.

" i żeby było śmieszniej to autorka ma 22 lata" tego to ja nawet nie doczytałem... czylu autorka sugeruje, że w jej otoczeniu sa faceci (zakldam, ze celuje w przedział powiedzmy 22-28 lat) z ktorych zaden nie spełnia tych warunków? Gdzie Ty mieszkasz dziewczynko? w jakimś cyberpunkowym świecie? :D

Gość hohoho merry christmas
"- bez dzieci - bez żony - nie robiący błędów ortograficznych - bez kryminalnej przeszłości - bez problemu alkoholowego bądź narkotykowego." ja tez znam samych takich, niestety tylko punkt ostatni nie jest spełniony, w sensie ze ochlapsusami jest 70% polskiego społeczenstwa ;)

komiczne znaczy wszyscy z Twojego otoczenia to ludzie bez dzieci i żon??? :D :D :D

dobre jest z tym \"nie robiacy błędów ortograficznych\"... akurat ja ten warunek spełniam :P

Gość juz odpowiadam gdzie takich
spotkac 1. na uczelni 2. na konferencji 3. na warsztatach rozwojowych 4. w teatrze 5. kawiarni 6. na koncercie 7. w wolontariacie 8. w pracy 9. w szpitalu 10. u znajomych 11. w restauracji 12. w pociągu 13. w internecie też wbrew pozorom 14. na ulicy

poza tym: - na wyścigach konnych - w kolekturze lotto - w bibliotece - w pracowni kapeluszy - w zoo - w pralni - na targu mam wymieniać dalej? :o

Gość *Sami
_Kwiatek-->tylko ten warunek spełniasz i do normalnych sie nie zaliczasz zacyt prof.ofermę -''-nikt normalny w wieku 32 lat nie jest sam'':P

ok, zatem wymieniam: - w urzędzie miasta - na wczasach - na stoku narciarskim - w boznicy - w autobusie - w galerii - na zlocie - w oczyszczalni ścieków

aha, już bym zapomniała: - w tramwaju - w księgarni - u fryzjera - w telewizji - na stacji benzynowej - w lesie

no i wiadomo - w parku linowym - w rowerowni - w karetce - w zarządzie - na tamie - w samolocie

\"zacyt prof.ofermę -\'\'-nikt normalny w wieku 32 lat nie jest sam\'\' ja mam psa :P złośliwa, nóż kupiłem. w niedziele sobie doberman luzem biegał. moj piesio warknął na niego to tamten zaszczekal. w razie czego by mi zjadł psa a tak to... :P :P

Gość *Sami
_Kwiatek-->:O taaaaa jesteś normalny każdy goni z nożem i pieskiem po osiedlu

a ja zacytuje prof. Kwiatka "jak sie niewłaściwe porty złapało to sie bedzie teraz z dzieckiem bujało" :P

poza tym - na grzybach - na urwisku - w jaskini - na bagnach - na wrzosowisku (SDM cos wie na ten temat ;)) - na stoisku z karpiami - w suszarni

złośliwa, jak bys tego dobermana zobaczyła... bestyjka :P nawet jakby na mnie sie rzucil to by mnie zjadł. a tak to.... mam szanse :P

Gość *Sami
Ty masz pieska ja mam dziecko

Gość nie rozumiem czemu kwiatek
jest taki zawstydzony i niepewny siebie, ze ciagle wkleja ":P", co jest synonimem dłubania butem w ziemi i rumieńców :o

zreszta... przez nieuwage sprzedalem nóż razem z autem-mialem w razie czego zeby np. pasy odciac jakby sie po wypadku zablokowaly. hehe na serio to nóż jest w rozważaniach po takich akcjach jak w niedziele :P

a teraz pewnie jeszcze bardziej sie zawstydził, bo mysli jak windows :o

Gość nawet tego swojego kozika
nie zdążysz wyjąć a po wszystkich, jak byś psa zraniła, to ci jeszcze policja dowali za noszenie noża w kieszeni i znęcanie się nad zwierzętami

Gość *Sami
Kwiatek to facet:O typowo normalny i męski

dodam jeszcze, że: - w latarni morskiej - w cukierni - u optyka - nad stawem rybnym - w klasztorze

"nawet tego swojego kozika nie zdążysz wyjąć " robi sie to tak... jak cie pies zaatakuje to dajesz mu na pożarcie przedramię a drugą reka wyjmujesz nóż i wbijasz gleboko w gardło. "to ci jeszcze policja dowali za noszenie noża w kieszeni i znęcanie się nad zwierzętami " ale ja bede żyć, a to dla mnie najwazniejsze :P

Gość *Sami
Jesteś agresywny Kwiatek --

gdyby Kwiatek był męski, to by zajebał tego psa bez mrugnięcia okiem, a nie mamił nas opowiastkami o starsznym groznym nozu, którego nawet nie umie uzyc :o To ciota na 102 :o

"Jesteś agresywny Kwiatek --" tylko jak spowokowany i bez wyjscia na pokojowe rozwiazanie konfliktowej sytuacji...