Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senheiser

Mogę o siebie dbać a i tak nic to nieda

Polecane posty

Gość senheiser

co z tego, że chodze na siłownie, 2 razy w miesiącu do fryzjera , dużo pieniędzy wydaje na kosmetyki i ubrania jak i tak to nic nie daje w kontakcie z dziewczynami ? jestem nieśmiały to widać najgorsza wada faceta, widze niezadbanych facetów z fajnymi dziewczynami ale oni są strasznie pewni siebie...czyli lepiej dać sobie spokoj z tym strojeniem bo szkoda tylko czasu i kasy jak efekty zerowe

Gość zytaniewyzyta
Twardy bądź, laski lubią twardych facetow nie wymniamnianych eunuchów

zadbaj też o wnętrze i uderzaj do lasek podobnych do Ciebie charakterem :) jest dużo ładnych a nieśmiałych, znajdziesz co chcesz...

Gość Poznaniak 85
wy czytać nie umiecie ? koleś pisze , że jest nieśmiały a wy mu by startował do lasek :D ...no niestety laska się wypindrzy łeb do góry i sobie czeka , u faceta to nic nie daje

Gość dhgg
a ile masz lat senheiser? 2 razy w miesiącu do fryzjera? yy to ja raz na pół roku chodze.. to trochę przesada jak dla mnie.. ja też jestem niesmiała, nie tylko Ciebie to spotkało....

Gość sfj
jest różnica między zadbanym facetem, a wyglansowanym i przez to sztucznym odpicowanym lalusiem, kobiety takich nie lubią...tak na prawdę wygląd jest ważny na chwilę, a jak jesteś fajny to choć byś chodził w jednych spodniach i tak dziewczyny będą do Ciebie lgnąć...

Gość nuvola
a ile masz lat????????nieśmiałość można przezwyciężyć....mi się udało,