Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lorepinoczka

endo

Polecane posty

Gość lorepinoczka

czy ktoś wie czy endo 15 w 4 tyg ewentualnej ciąży jest jakimś cieniem szansy ( oprócz tego jest tepm, pozytywne testy i opóźniający się okres) dodam jeszcze ze w owulacje miałąm endo około 11-12 czy są gdzies w necie normy endo ??

Gość lorepinoczka
baderko kochana ale lekarz mi dzis powiedział, że jednak endo za małe...

Gość lorepinoczka
dzis nie widział pęcherzyka, a endo za mełe raczej na ciążę tak powiediał testy z moczu mi wychodzą w tym cyklu dodatnie -kreska jest coraz mocniejsza dał mi luteinę na wszelki wypadek

za małe? z tego co mi wiadomo to 12 mm jest juz dobrym wynikiem a u koleżanki było tylko 8 i mimo wszystko wszystko skończyło się pomyślnie... więc 15 mm to jak najbardziej odpowiednio przygotowana macica... :)

Gość lorepinoczka
dzięi pozostaje mi czekać pozdrawiam

Gość lorepinoczka
cykle raczej 28 dniowe mam w tym miałam owulkę 14 dnia a dzis jest mój 32 dzien na testach kreska mi co dzien robi sie mocniejsza

i bardzo dobrze, znaczy że wszystko jest na dobrej drodze... coraz wyraźniejsze kreski oznaczają jedno - ciągły przyrost hormonu hcg... na zobaczenie pęcherzyka jest najpewniej jeszcze za wcześnie... ja w obu ciążach do lekarza szłam dopiero koło 7 tc właśnie po to, by uniknąć takich syutuacji i niepeności... zamiast robić kolejne testy sikane zrób sobie w laboratorium badanie krwi na poziom bety, dwa razy w odstępie 2 dni... jeśli przyrosnie o co najmniej 66% znaczy, że jest dobrze :)

Gość lorepinoczka
baderko poszłąm do lekarza wyłącznie w związku z plamieniem jednorazowym dziś na dodatek miałąm 37,3 a lekarz powiediał, że on bety nie radzi robic bo to żaden wyznacznik

ale w sumie i tak nie pozostaje Ci nic innego jak tylko poczekać... nic nie zmienisz, nic nie przyspieszysz... ja Ci życze powodzenia :)

Gość lorepinoczka
dzięki za wszystko ja tez w necie właśnie czytam ,że 15 to jest szansa czekam bo nie mam wyjscia przeciez papa