Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marina901

KRWAWIENIE W PIERWSZYCH TYGODNIACH CIAZY??? CZY TO NORMALNE???? POMOCY!!!

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dziewczyno,jedż do dobreog lekarza lub do szpitala!nie rozumiem,jka mozna takie rzeczy lekceważyc,na forum nie da ci nikt normalnej odpowiedzi.

Gość Maja 29
mam pytanie od dwuch tygodni nie dostaje okresu dzisiaj minely wlasnie 2 tygodnie przez caly tydzien zle sie czulam mialam mdlosci chcialo mi sie spac strasznie potrafilam spac nawet popoludniu i dopiero rano budzac sie do pracy ale dzisaj pojawilo sie male plamienie i jak bylalm siusi to bylo widac tak jakby okres byl pytam o porade bo sama niewiem czy jest to ciaza

Gość margareta0304
Witam! Anka 25,mama troche podobna sytuacje jak ty dlatego jestem ciekawa jak rozwinela sie dalej ta ciaza u ciebie.Ja mialam miesiaczke dostac 16.04(sobota)-nie dostalam,w niedziele zrobilam sobie test wyszedl pozytywnie i w poniedzialek powtorka-rowniez wynik pozytywny.Dzisiaj jednak zaczelam krwawic i dostalam mocnych boli brzucha jak przy miesiaczce.Bylam u lekarza ale oczywiscie jest jeszcze za predko zeby cos zobaczyc.Krwawienie jest podobne jak przy miesiaczce jasna krew,sama nie wiem co mam o tym myslec.Teraz mam odczekac do wtorku i przyjsc znowu do kontroli.Nie robie sobie za duzych nadziei bo dokladnie rok temu mialam poronienie,byla to ciaza biochemiczna. Napisz mi prosze jak wyglada to u ciebie dalej.Czy wszystko juz jest w porzadku?

Gość Paulinka86
Witam ,strasznie proszę i pomoc i wsparcie. Tydzień temu byłam u lekarza bo nie dostałam okresy bardzo się ucieszyłam bo jest to ciąża bardzo oczekiwana jednak lekarka powiedziała że jest za wcześnie żeby powiedzieć czy jestem w ciąży czy nie ale na 90% raczej tak. Zaraz na drugi dzień po wizycie dostałam brązowe upławy a wieczorem upławy z krwi ale bardzo delikatne na następny dzień krwi było dużo więcej już sama nie wiem czy tyle co przy okresie czy mniej na następny dzień (tj.sobota) zrobiłam test wyszedł pozytywny :D ale krwawienie nadal trwało w niedziele rano wykonałam kolejny test także pozytywny ale nadal krwawiłam dzisiaj jest wtorek i nadal krwawie nawet z takimi nie wielkimi skrzepami strasznie sie boje że poroniłam jutro mam wizyte lekarza bo na cale nie szczęście w poniedziałek pani doktor nie przyjmowała. Przezywam koszmar!!! Czy ktoś krwawił w wczesnej ciąży proszę o odpowiedź

Gość Polyanna22
Tak ja krwawilam i poronilam niestety :( Kolezanka moja rowniez,przewaznie tak wlasnie objawia sie poronienie...Ale oczywiscie nie zawsze tak jest.

rownie dobrze moze to byc krwiak...krwawienie nie jest normalne w ciazy ale sie zdarza i wcale nie musi swiadczyc o poronieniu

Gość izusia.87
Idz do lekarza ja tez krwawiłam miałam ciaze zagrozona musiałam zrezygnowac z pracy i brać tabletki więc nie zwlekaj łatwo tera poronic skoro to poczatek.Powodzenia

Gość Paulinka86
Witam, bardzo się boję dzisiejszej wizyty mam ją o 14.30 i jak na razie to każda minuta jest jak wieczność :( nadal upławy z krwi są .... strasznie się boję poronienia ponieważ trudno było mi zajść w ciąże a teraz jak się udało to są komplikacje dziewczyny trzymajcie kciuki :* napisze wieczorem co i jak? pozdrawiam

Gość Paulinka86
Witam, chciałam napisać że byłam dziś u lekarza Pani Doktor powiedziała że krwawienie w ciąży to u nie których kobiet to normalne nawet do 12 tyg wieć jestem dobrej myśli :) a potwierdziłam ciąże badaniem krwi na HCG czekam teraz na rozwój maleństwa i mam nadzieje że wszystko będzie dobrze Pozdrawiam