Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość busolinii

Urolog zrobił mi najlepszą laskę w życiu!! fach w gębie

Polecane posty

Gość busolinii

umówiłem się już na kolejną wizytę. podczas badania stwierdził, że musi zbadać moje odruchy...czy to uczciwe z jego strony???

Gość Znawca prawd starych jak świat
kisss śmieszna to Ty jesteś ;)

Gość busolinii
tak naprawdę, to nie jest w ogóle śmieszne, bo zastanawiam się jak powiedzieć mu że już mam kogoś i nie chcę aby robił ze mną więcej takich erotycznych eksperymentów? nie powiem , ze nie było przyjemnie,a le jednak muszę w jakimś stopniu myśleć racjonalnie i przyszłościowo o moim związku. co Wy na to?

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
a potem sie obudziles z mokrymi majtami.

Gość dfdss
chetnie wybralbym sie do takiego podaj namirary :)

Gość busolinii
ja zawsze piszę na serio. nie wiem czy powinienem dawać namiary. to nie było tak, ze obudziłem się z mokrymi gaciami. byłem na pół świadomy ale nie do końca, bo spytał się mnie czy chciałbym się czegoś napić, ja że owszem. pewnie coś w trym rozpuścił. jestem ciekawy, czy on tylko tak ze mną, czy też ze wszystkimi???

Gość sciama ze hej ho
po pierwsze nei wierze po drugie ile lat miał ten urolog ? po trzecie na co miałes skierowanie ?

Gość busolinii
skierowanie dostałem od głównego ponieważ uskarżałem się od dłuższego czasu na swędzenie i zaczerwienienia w miejscach intymnych. urolog miał lat około 32 ale na oko trudno stwierdzić. a czemu pytasz tak konkretnie???

Gość sciama ze hej ho
bo to pachnie mocna sciema!!!!

Gość busolinii
wcale nie ściema. piszę Wam o moich wewnętrznych przeżyciach i zmaganiach ze sobą. tak mnie zawsze traktujecie. nigdy nie mogę liczych na fachową pomoc

Gość busolinii
Co z tego że siedzę na babskim forum, a co tu nie ma facetów??? Bardzo źle mnie tutaj traktujecie. to niby na jakie forum mam wejść aby o tym porozmawiać. a poza tym to kafeterię lubię najbardziej